LiteraryCrawL 5

Uzman
Selam, EG280 aldım fakat kendi DAC'ı ile kullandığımda çok hafif dip ses oluyor. Tamamen sessizken duyulacak seviyede ve rahatsız etmiyor sadece jack ile denediğimde fark ettim diyebilirim. Jack ile anakarta bağladığımda ise hiç dip ses olmuyor ama ses kalitesi DAC ile hem daha iyi hem çok daha yüksek. Bu durumda ne yapmalıyım? MacBook ile de denedim ve durum aynıydı.

Selam, EG280 aldım fakat kendi DAC'ı ile kullandığımda çok hafif dip ses oluyor. Tamamen sessizken duyulacak seviyede ve rahatsız etmiyor sadece jack ile denediğimde fark ettim diyebilirim. Jack ile anakarta bağladığımda ise hiç dip ses olmuyor ama ses kalitesi DAC ile hem daha iyi hem çok daha yüksek. Bu durumda ne yapmalıyım? MacBook ile de denedim ve durum aynıydı.

nasıl bir çözüm buldunuz hocam?

Nasıl bir çözüm buldunuz hocam?

MacBook'ta jack girişini kullanıyorum 0 dip ses ve ses seviyeside DAC'tan bile yüksek oluyor.
PC'de ise DAC ile kullanıyorum, jack ile ses seviyesi bayağı düşüyor. Dip sesi hiç rahatsız etmiyordu odaklanmak falan gerekiyordu diye hatırlıyorum bi 3 aydır falan PC'de değilim bu yüzden dip sesi tam hatırlamıyorum ama hep DAC ile kullandım ve hiç rahatsız etmemişti. MacBook'ta DAC ile yoğun bir dip ses oluyor. MacBook'ta nothing ear Stick'te kullanıyorum onda da dip ses oluyor. Bu yüzden macbook’ta jack kusursuz diyebilirim.