Peki benim şu anki Type-C kablosunu bir şekilde 3.5 mm jak girişine çevirme yolum var mı? İnternette bulamadım o aparattan. Elimde zaten 3.5 mm'den Type-C çeviren DAC var. Eğer bu Type-C ucunu bir şekilde 3.5 mm yaparsam direkt ona takıp kullanabilir miyim?

Şu an kulaklık Type-C. Onu adaptör ile USB yapacağım. USB'yi ise buna takıp bundan çıkan jakı DAC'a taksam arada 3 farklı dönüştürücü olacak, ses kalitesini ve gecikmeyi etkiler mi FPS oyunlarında?
Attigin adaptor fason uretim. Ben bulasmazdim ona. O kadar fazla donusturucuyle de ugrasmazdim.

Attigin adaptor fason uretim. Ben bulasmazdim ona. O kadar fazla donusturucuyle de ugrasmazdim.
Peki şuan Dip sesi çekmek, mikrofonsuz KZ kablosu ile kullanmaktan başka şansım yok değil mi bilsem hiç almaz kz kullanmaya devam ederdim sırf mikrofonu var ve biraz daha performansı iyi diye aldım. Bilsem dip ses olacağını hiç almaz kz devam ederdim harici mic alırdım onun parasına.

Peki şuan Dip sesi çekmek, mikrofonsuz KZ kablosu ile kullanmaktan başka şansım yok değil mi bilsem hiç almaz kz kullanmaya devam ederdim sırf mikrofonu var ve biraz daha performansı iyi diye aldım. Bilsem dip ses olacağını hiç almaz kz devam ederdim harici mic alırdım onun parasına.
Evet, ne yazik ki. Biraz talihsizlik olmus.