2 hafta önce Wraith'den Tangzu Waner SG 2 kulaklığı aldım fakat sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı. Kulaklık kablolarının yerlerini değiştirince kablodan değil de kasada sıkıntı olduğunu anladım. İnternetten baktığımda genellikle filtrenin kulak kiri vs. kaynaklı tıkanmasından dolayı olduğunu söylediler. Sizce filtreyi çıkarıp kullanmalıyım, yoksa Wraith garantisine vermeliyim? Ama 20 gün bekleyip Wraith'den filtre tıkanmış deyip geri gönderilecekse de pek gönderme taraftarı değilim. Önceden yaşamış olan varsa ne önerirsiniz, filtreleri çıkarmam sıkıntı yaratır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
2 hafta önce Wraith'den tangzu waner sg 2 kulaklığı aldım fakat sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı. Kulaklık kablolarının yerlerini değiştirince kablodan değil de kasada sıkıntı olduğunu anladım. İnternetten baktığımda genellikle filtrenin kulak kiri vs. kaynaklı tıkanmasından dolayı olduğunu söylediler. Sizce filtreyi çıkarıp kullanmalıyım, yoksa Wraith garantisine vermeliyim? Ama 20 gün bekleyip Wraith'den filtre tıkanmış deyip geri gönderilecekse de pek gönderme taraftarı değilim. Önceden yaşamış olan varsa ne önerirsiniz, filtreleri çıkarmam sıkıntı yaratır mı?
Filtreleri çıkarman sorun yaşatabilir. Benim fabrika çıkışlı filtre kayıktı, Bu sebeple ses dengesizliği vardı. Garantiye gönderdim ve sıfır değişim yaptılar bence sizde öyle yapın. Onun dışında kulak yapısı ile ilgili bir sorunda olabilir. Benim bir arkadaş hangi kulaklığı takarsa taksın sol taraftan daha az ses duyuyor sesleri. Onun dışında yazılım ile dengeleyebilirsiniz.
Yazılım ile dengelenilecek kadar fazla ses gelmiyor düşük baya , sol sağ değiştirdiğimde soldan iyi duyuyoru kulak yapısı ile alakalı da değil sanırım. Servise vermem lazım dediğiniz gibi ama şöyle bir sıkıntı var. Daha 2 haftada bu tıkanma olduysa benim her ay bu problemle uğraşmam gerekmeyecek mi filtreyi çıkarmazsam ? Önceki kulaklığımda anca 4.yılda falan aynı problem olmuştuFiltreleri çıkarman sorun yaşatabilir. Benim fabrika çıkışlı filtre kayıktı, Bu sebeple ses dengesizliği vardı. Garantiye gönderdim ve sıfır değişim yaptılar bence sizde öyle yapın. Onun dışında kulak yapısı ile ilgili bir sorunda olabilir. Benim bir arkadaş hangi kulaklığı takarsa taksın sol taraftan daha az ses duyuyor sesleri. Onun dışında yazılım ile dengeleyebilirsiniz.
Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Yazılım ile dengelenilecek kadar fazla ses gelmiyor düşük bayağı, sol sağ değiştirdiğimde soldan iyi duyuyor kulak yapısı ile alakalı da değil sanırım. Servise vermem lazım dediğiniz gibi ama şöyle bir sıkıntı var. Daha 2 haftada bu tıkanma olduysa benim her ay bu problemle uğraşmam gerekmeyecek mi filtreyi çıkarmazsam? Önceki kulaklığımda anca 4.yılda falan aynı problem olmuştu.
Filtreyi çıkarırsanız kulak kiri iyice kulaklığa girebilir. Aynı zamanda filtre bazı frekansları da engelliyor bildiğim kadarıyla, yani ses normal gelmeyebilir. Bir de sadece filtre ile ilgili olmayabilir. İçindeki sürücü ile ilgilide olabilir. Windows ayarlarından ses dengesini kontrol edin istemeden kaydırmış olabilirsiniz. Eğer serviste düzeltirlerse ya da birebir değişim yaparsa kullanmadan önce kulaklarınızı temizleyebilirsiniz ayrıca filtrenin detaylı resmini gönderirseniz anlaşılır ne olduğu.
Windows kaynaklı değil mobilde de aynı problem var type-c olanı almıştım. Filtreyi de bir bezle silebildim anca alkol vs. değil. Wraith servisi filtre değişimi yapar mı peki ?Filtreyi çıkarırsanız kulak kiri iyice kulaklığa girebilir. Aynı zamanda filtre bazı frekansları da engelliyor bildiğim kadarıyla, yani ses normal gelmeyebilir. Bir de sadece filtre ile ilgili olmayabilir. İçindeki sürücü ile ilgilide olabilir. Windows ayarlarından ses dengesini kontrol edin istemeden kaydırmış olabilirsiniz. Eğer serviste düzeltirlerse ya da birebir değişim yaparsa kullanmadan önce kulaklarınızı temizleyebilirsiniz ayrıca filtrenin detaylı resmini gönderirseniz anlaşılır ne olduğu.
Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows kaynaklı değil mobilde de aynı problem var Type-C olanı almıştım. Filtreyi de bir bezle silebildim anca alkol vs. değil. Wraith servisi filtre değişimi yapar mı peki?
Bende yapmamışlardı.
Remus Lupin
Üstün
- Makaleler
- 1
Silikonlu kulak ici kulaklliklarimda ne zaman bu tarz bir sorunla karsilassam az ses gelen tarafi dudagimla vakumluyorum. Cogu zaman ise yariyor. Dikkat edin, zarar verebilir ama ic aksamlara.
Ne kadar vakumluyorsunuz?
mr.esat
Üstün
Ben afedersiniz domuz gibi vakumluyorum ama problem yaratabilir. Asiliyorum cigerlerimle yani
Geri mi vermişlerdi direkt bir işlem yapmadan, eğer aynısını yapacaklarsa göndermeyeyim