Denedim hocam eq ile düzeltilebilecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum artık. Seninle konuştuğumuz konudan beri eq ayarı deniyorum, hazır ayarları alıyorum. Hiçbir şekilde olmadı. Bu kulaklığın ses karakteriyle PUBG'in sesi uymuyor belli ki. PUBG'i bu kulaklıkla kullanan birini de görmedim. PUBG dışı Valorant'ta falan güzel eq ayarları yapılıyor. Valorant oynadım sorunsuzdu.Önceki konuya neleri eq yapman gerektiğini yazdım, öyle denedin mi?
Detaylar
Kim cevapladı?PUBG'nin içerisinden ses ayarlarına bak bir de. bu oyuna uygun değil başkasında iyi diye bir şey olmaz genelde.Denedim hocam eq ile düzeltilebilecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum artık. Seninle konuştuğumuz konudan beri eq ayarı deniyorum, hazır ayarları alıyorum. Hiçbir şekilde olmadı. Bu kulaklığın ses karakteriyle PUBG'in sesi uymuyor belli ki. PUBG'i bu kulaklıkla kullanan birini de görmedim. PUBG dışı valorantta falan güzel eq ayarları yapılıyor. Valorant oynadım sorunsuzdu.
Baktım hocam alakası olmadığını biliyordum ama yine de denedim onları da. @diazpov hocamda da Type-C modeli varmış. benimki 3-5mm belki ondan olabilir diyorum, çünkü denemediğim bir şey kalmadı herhalde.PUBG'nin içerisinden ses ayarlarına bak bir de. bu oyuna uygun değil başkasında iyi diye bir şey olmaz genelde.
Type-C ile 3.5 arasında fark yok, olsa da 3.5mm + Apple dac daha iyi.baktım hocam alakası olmadığını biliyordum ama yine de denedim onları da. @diazpov hocamda da type-c modeli varmış. benimki 3-5mm belki ondan olabilir diyorum, çünkü denemediğim bir şey kalmadı herhalde
O zaman direkt kulaklık PUBG için rezalet ya da V2xten geçtiğim için V2x'in yanında rezalet kalıyor.Type-C ile 3.5 arasında fark yok, olsa da 3.5mm + Apple dac daha iyi.
Bu arada sesi 100%de kullanman zararlı zaten, 60-70lerde ses kasabiliyorsan öyle oyna. waner sg2 zaten yüksek sesli 100%e çekmek uzun sürede zarar verir.
Belki senin treble hassasiyetin çok fazladır.O zaman direkt kulaklık PUBG için rezalet ya da V2xten geçtiğim için V2x'in yanında rezalet kalıyor.
Onu fark ettim zaten hocam ama PUBG'i tüm ses seviyelerinde denedim ama yine silah sesi diğer sesleri baskılıyordu. İyice kısınca da ayak sesi alınmıyordu.Bu arada sesi 100%de kullanman zararlı zaten, 60-70lerde ses kasabiliyorsan öyle oyna. waner sg2 zaten yüksek sesli 100%e çekmek uzun sürede zarar verir.
Dediğim gibi normal değil, imkanın varsa başka PC'de deneyebilirsin.Onu fark ettim zaten hocam ama PUBG'i tüm ses seviyelerinde denedim ama yine silah sesi diğer sesleri baskılıyordu. İyice kısınca da ayak sesi alınmıyordu.
7 yıldır PUBG oynuyorum onlarca kulaklıkla oynamışımdır. eğer benim kulaklığım veya Apple dongle'ımda bi sorun yoksa şu kulaklıkla PUBG oynayıp memnun kalacak birinin olacağını sanmıyorum.
Audio Poet
Çalışkan
Ses yüksekliği eşitleme, ses kısıtlama veya yükseklik kısıtlama gibi ayarları yaparak deneyebilirsin. Reddit ve YouTube'da nasıl yapılacağı var, PUBG oynamadığım için ben kullanmıyorum ama silah sesindeki yükseklikten şikayetçi olanları görmüştüm. Programsız yapmak için Windows'ta realtek ayarlarında da eşitleme seçeneğinin olması lazım. Eq ile 2000 ve 4000 frekanslarını azaltarak da denenebilir.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-