Bütçe
6.500 TL
Bence önce ne istediğinize karar verin. Gaming kulaklık istiyorsanız gidip gaming markalara yönelin. HyperX, Asus, Corsair gibi. Müzik veya stüdyo tarafında kulaküstü hi-fi modellerde çoğu zaman mikrofon olmaz. Ayrıca olsa bile ses kartına ihtiyacınız var çünkü tek jak girişiyle PC'den ses ve mikrofonu kullanamazsınız. Simgot EP5'in mikrofonunu kullanmak istiyorsanız @Simon hocamın linklediği gibi bir ses kartına ihtiyacınız var. Ses kartı olmasa bile şöyle bir aparata ihtiyacınız var ancak mikrofonda cızırtı yapabiliyor bunlar.
images (4).webp

Bence önce ne istediğinize karar verin. Gaming kulaklık istiyorsanız gidip gaming markalara yönelin. HyperX, Asus, Corsair gibi. Müzik veya stüdyo tarafında kulaküstü hi-fi modellerde çoğu zaman mikrofon olmaz. Ayrıca olsa bile ses kartına ihtiyacınız var çünkü tek jak girişiyle PC'den ses ve mikrofonu kullanamazsınız. Simgot EP5'in mikrofonunu kullanmak istiyorsanız @Simon hocamın linklediği gibi bir ses kartına ihtiyacınız var.
Sımgot kulaklıkta mikrofon var GH22 ekstra mikrofon kablosu ile geliyor evet zaten çok daha iyi bir performans için bi ses kartı lazım bunu kabul ediyorum. Bu aralar zaten herkes genel markaları bırakıp diğer markalara yönelmiş durumda. Stüdyo kulaklığı + ses kartı ile kullanıyor çok görüyorum bununla ilgili konular. Bir gaming kulaklıktan daha iyi olduğu söyleniyor ben deneyimlemedim o yüzden soruyorum.