Makaleler
23
Kuzenime AirPods Pro 3 almışlar. SIMGOT EW200 ile yaptığımız kıyaslamada SIMGOT'ların çok daha kaliteli ses verdiklerini kararlaştırdık. Buradan "Apple yaa en iyisi abi" diyenlere duyurulur. Adamın morali bozuldu bayağı. Ben oldukça şaşırdım. Eğer bize gelen unit sorunlu değilse, AirPods dediğimiz kulaklık 40-50 dolarlık Çin malı kulaklıktan bile kötü ses veriyor demek oluyor bu. Şimdi kuzenle IEM ve ses kartı bakıyoruz. AirPods'ları müzik dinlemek için kullanmayacağını belirtti. Vatan'dan aldı bu arada. Orijinal yani. ANC'den bahsedecek olursam, hayatımda deneyimlediğim büyüleyici şeylerden biri oldu. Sevdim. Ancak ses vasat. Bu yüzden artık kulaklık öneri konularında daha fazla IEM önereceğim duruma göre.

Bluetooth teknolojisinin bir sınırı var. Hiçbir Bluetooth kulaklık düzgün DAC/AMP ile kullanılan iyi bir IEM'i geçemez. AirPods Pro 15 olsun isterse. Apple'ın tembelliği ve overpriced ürünleri bahsettiğimden ayrı tabii ki de. Apple fiyatlandırma konusunda iğrenç bir firma.

Bluetooth teknolojisinin bir sınırı var. Hiçbir Bluetooth kulaklık düzgün DAC/AMP ile kullanılan iyi bir IEM'i geçemez. AirPods Pro 15 olsun isterse.
10 dolarlık Apple dongle ile kullanıldı. Hem kulaklık hem de DAC giriş seviyesinin bir üstü. AirPods'lar direkt high tier'de takılıyor ancak balonmuş meğersem.