canxdev

Çalışkan
Bu bir eleştiri, tartışma ve sohbet konusudur. Hiç bir şekilde inanç yada herhangi bir şey kast edilmemiştir.

Simpsonlar'ın 28 Şubat 2025 kehaneti yeniden gündem oldu. Kehanete göre, 28 Şubat'ta dünya elektriksiz kalacak ve büyük bir kriz yaşanacak yorumu yapılıyor. Ayrıca, 28 Şubat 2025'ten sonra enerjinin tamamen tükenebileceği de öne sürülüyor. Bu iki iddiayı birleştiren kullanıcılar, 28 Şubat tarihinde bir enerji krizi yaşanacağını söylüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce Simpsonlar'ın kehaneti gerçekleşecek mi?

Şu ana kadar benim gördüğüm ve duyduğum haberler:
(Kehanete göre olan olaylar şu an gündem olmakta)

• Şili'de büyük elektrik kesintisi! OHAL ilan edildi, sokağa çıkma yasağı başladı.

Son düzenleme:
Simpsonlar'ın 28 Şubat 2025 kehaneti yeniden gündem oldu. Kehanete göre, 28 Şubat'ta dünya elektriksiz kalacak ve büyük bir kriz yaşanacak yorumu yapılıyor. Ayrıca, 28 Şubat 2025'ten sonra enerjinin tamamen tükenebileceği de öne sürülüyor. Bu iki iddiayı birleştiren kullanıcılar, 28 Şubat tarihinde bir enerji krizi yaşanacağını söylüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sizce Simpsonlar'ın kehaneti gerçekleşecek mi?

Şu ana kadar benim gördüğüm ve duyduğum haberler:
(Kehanete göre olan olaylar şu an gündem olmakta)

• Şili'de büyük elektrik kesintisi! OHAL ilan edildi, sokağa çıkma yasağı başladı.
  • Adana'da elektrik kabloları kopuyor…
Adana'da elektrik kabloları kopmadı.

Dosya Ekleri

• g4kbdj4.webp
    g4kbdj4.webp
    302 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Bunlara inanmayın arkadaşlar. İnanan varsa 4 saat 43 dakikalığına özel, halihazırda satılık olan köprümüz 100 Milyon USD'den yalnızca 999TL'ye düşüyor. Çok sağlam bir köprü hakikaten. Masrafsız. Alırsanız memnun kalırsınız. Pazarlık teklif edebilirsiniz. Bütün tekliflere açığım.

Bunlara inanmayın arkadaşlar. İnanan varsa 4 saat 43 dakikalığına özel, halihazırda satılık olan köprümüz 100 Milyon USD'den yalnızca 999TL'ye düşüyor. Çok sağlam bir köprü hakikaten. Masrafsız. Alırsanız memnun kalırsınız. Pazarlık teklif edebilirsiniz. Bütün tekliflere açığım.
Eleştiri konusu hocam inandığımızdan değil.

Böyle şeylere küçükken inanırdım. İnanmayın arkdaşlar simpsonslar inananlarla bile dalga geçiyor. Bunlar tık tuzakları.