Simülasyon oyunlarından keyif alamamak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Simon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 286
  • Etiketler Etiketler
    simülasyon
Makaleler
23
Ben simülasyon oyunu oynayamıyorum. Sonu olmayan bir şeyi oynayınca bıkıyorum ondan. Sizde de bu durum var mı? Yoksa aksine siz simülasyon oyunlarından keyif alıyor musunuz? Ayrıca önerdiğiniz simülasyon oyunu var mı?

Bende almıyorum. Özellikle "bilgisayar toplama simülatörü" gibi oyunlardan gram almıyorum. Ne diye bu oyunlar çıkıyorlar, hangi kitleyi hedef alıyorlar onu da anlamıyorum. Sanırım tek oynayabildiğim Simulator oyunu ETS 2 fakat o da aşırı nadir. Ayrıca bu durumu pek sorun olarak gördüğüm de söylenemez. Kalitesiz oyunu oynamamak zaman kazancıdır.

Assetto Corsa fakat modlarla,
ETS2 eğer arkadaşlarınızla girecekseniz,
Cities Skylines sayılır mı bilmiyorum ama deneyebilirsiniz,
House Flipper,
Snowrunner olur yine arkadaşlarla girecekseniz.

Bende de aynı. Oyunlarda gerçek hayatta yapamadığım şeyler yapmak istiyorum ben. Tırı veya arabayı yüksek hızlarda gerçek hayatta da sürebiliyorum, imkanım var.

Şehir kurmadan tutun mad game tycon tarzı tüm simülasyon oyunlarını oynuyorum ama 3. saatten sonra tekrara giriyor ve sıkıyor maalesef

Aynıyım. Simülasyon oyunlarını oldum olası sevemedim. Hikayeli ya da souls oyunlarını oynuyorum sadece.

Çok geniş bir alana yayılabiliyor simülasyonlar. Alt-türü iyi seçmek lazım. Şehir kurma simleri, devlet yönetebileceğiniz Paradox oyunları... Bildiğimiz anlamda ending sunmadıkları doğru, o yüzden zorluğu ile ünlenmiş serileri öneriyorum. Zorluk olmayınca insan odağını rahatlıkla kaybediyor sonrası dediğin gibi bıkkınlık geliyor. Simler için ne kadar zorsa o kadar iyidir prensibiniz olsun.
Paradox oyunları için insanların akşam bi oturdum başına bi baktım sabah olmuş tarzı söylemlerinin anahtarı hep zorluk.

İnsandan insana değişir normal olarak. Bende Baldur's Gate 3'ü 5 saat bile oynayamamıştım mesela. Elden Ring de max 10 saat oynayabildim. Ama mesela PC Tycoon 2'de 40 saatim var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…