Çözüldü Sınama modu yazısı nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

isot_tozu 2

Çalışkan
Merhaba, Windows PC'de Qualcomm ve MediaTek sürücüleri kurdum ama sınama modu yazısı geldi (imzasız sürücü yazısı). Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?

Çözüm
Secure Boot açıksa kapatın daha sonra komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu kodu kullanın.

bcdedit -set TESTSIGNING OFF

Artı -1 Eksi
Merhaba, Windows PC'de Qualcomm ve MediaTek sürücüleri kurdum ama sınama modu yazısı geldi (imzasız sürücü yazısı). Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 280094
Şu adımları bir deneyin:

Eğer hata verirse:

bcdedit /set testsigning off

bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF

Secure Boot açıksa kapatın daha sonra komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu kodu kullanın.

Secure Boot direkt silinik ve ben sadece sınama modu yazısını kaldırmak istiyorum. Modu kapatmak sürücüleri de kaldırabilir.

Şu adımları bir deneyin:

BCDEdit -set testsıgnıng off.

eğer hata verirse:

BCDEdit /set testsigning off.
BCDEdit -set noıntegrıtychecks off.

Bu komut direkt imzasız sürücüler modunu kapatıyor.

Secure Boot direkt silinik ve ben sadece sınama modu yazısını kaldırmak istiyorum. Modu kapatmak sürücüleri de kaldırabilir.

Bu komut direkt imzasız sürücüler modunu kapatıyor.
Universal Watermark Disabler programına bakabilirsiniz. Sürücüleri silmeden kaldırıyor yazıyı. Programı yönetici olarak çalıştırın.

Çözüm
Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…