Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir de şu toolu dener misiniz?
GitHub - machineonamission/uwd2: A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler
A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2
- Makaleler
- 1
Secure Boot açıksa kapatın daha sonra komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu kodu kullanın.
bcdedit -set TESTSIGNING OFFAsiI 76
Üstün
Şu adımları bir deneyin:Merhaba, Windows PC'de Qualcomm ve MediaTek sürücüleri kurdum ama sınama modu yazısı geldi (imzasız sürücü yazısı). Bu yazıyı nasıl kaldırabilirim?
Eki Görüntüle 280094
bcdedit -set TESTSIGNING OFFEğer hata verirse:
bcdedit /set testsigning offbcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFFisot_tozu 2
Çalışkan
Secure Boot açıksa kapatın daha sonra komut istemini yönetici olarak çalıştırıp bu kodu kullanın.
bcdedit -set TESTSIGNING OFF
Secure Boot direkt silinik ve ben sadece sınama modu yazısını kaldırmak istiyorum. Modu kapatmak sürücüleri de kaldırabilir.
Şu adımları bir deneyin:
BCDEdit -set testsıgnıng off.
eğer hata verirse:
BCDEdit /set testsigning off.
BCDEdit -set noıntegrıtychecks off.
Bu komut direkt imzasız sürücüler modunu kapatıyor.
AsiI 76
Üstün
Universal Watermark Disabler programına bakabilirsiniz. Sürücüleri silmeden kaldırıyor yazıyı. Programı yönetici olarak çalıştırın.Secure Boot direkt silinik ve ben sadece sınama modu yazısını kaldırmak istiyorum. Modu kapatmak sürücüleri de kaldırabilir.
Bu komut direkt imzasız sürücüler modunu kapatıyor.
isot_tozu 2
Çalışkan
Universal watermark disabler programına bakabilirsiniz. Sürücüleri silmeden kaldırıyor yazıyı.
Baktım çalıştırdım ama yine de bir çözümü olmadı.
- Makaleler
- 1
GitHub - machineonamission/uwd2: A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler
A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2
isot_tozu 2
Çalışkan
![]()
A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2github.com
Tamamdır sağ olun hocam gitti şu an.
AsiI 76
Üstün
Dediğim program bu:
isot_tozu 2
Çalışkan
Dediğim program bu:
![]()
A program that removes the watermark in the corner of Windows insider builds: a successor to PainteR701's Universal Watermark Disabler - machineonamission/uwd2github.com
İki tane program varmış biri uwd biri ise uwd2.
Yeni konular
-
iPhone 8 Plus ve iPhone X artık EBA bile desteklemiyor!
- İsimbulamajim
-
-
-
-
Çözüm Eylül 2026 Windows güncellemesi sonrası RDP bağlanmıyor ve RDS donuyor
- Destek Ekibi
-
-
-