Lise 9. sınıfım. Coğrafya yazılısına girdim, ismimi yazmadım. Kelebek sistemiydi sınav, imzamı atmış olsam gerek. Ama imzamı attığım yer yazılı kağıt değil, imza toplanan kağıt.
Hoca boş kağıtları verdi. “Hangisi sizin?” dedi. Hiçbiri benim değildi. Ne yapmalıyım? Biri benim kağıdımı çalmış olsa gerek. Bir de “0” gireceğim falan dedi.
Bu durumu burada değil hocanızla konuşmalısınız maalesef onun insiyatifindesiniz. Tekrar kontrol edip başka isimsiz bir kağıt bulabilir. Kağıtlardan hiçbiri senin değilse ve başka bir boş kağıt yoksa, hocan 0 vermek yerine tekrar sınav yaparsa teşekkür etmelisin.
Zaten demiştim. Sınavdan çıktıktan sonraki ilk beraber olduğumuz derste. Üstte dediklerimi yaptı bu gün. Ne yapmalıyım? Tekrar sınavı istemiyorum. Kağıdımı istiyorum.
Zaten demiştim. Sınavdan çıktıktan sonraki ilk beraber olduğumuz derste. Üstte dediklerimi yaptı bugün. Ne yapmalıyım? Tekrar sınavı istemiyorum. Kağıdımı istiyorum.
Onu istiyorum zaten. Bana gösterdiği kağıtlarda benimki yoktu. Birisi sahiplenmiş kağıdımı. Ne yapmalıyım?
Eğer olayı gerçekten böyle kesiyorsa yani uğraşmak yerine sıfır vereceğini söylüyorsa(ki bunu yapacaklarını düşünmüyorum). O zaman müdür yardımcısına gidip X sınavına girdim kağıda adımı yazmayı unuttum, imza attım ama hocam kağıdımı tespit etmeyip bana sıfır vereceğini söylüyor de.
Zaten demiştim. Sınavdan çıktıktan sonraki ilk beraber olduğumuz derste. Üstte dediklerimi yaptı bu gün. Ne yapmalıyım? Tekrar sınavı istemiyorum. Kağıdımı istiyorum.
Onu istiyorum zaten. Bana gösterdiği kağıtlarda benimki yoktu. Birisi sahiplenmiş kağıdımı. Ne yapmalıyım?
Ne yapacağın net şekilde yazıyor. Ayrıca, kağıdına isim yazmadığın için sınava girmemiş biriyle eşdeğersin, bunu aklında tutarak öğretmeninle iletişime geçmeyi denemelisin. Sevgiler.
Şimdi okudum zaten hoca dediğimi yapmış senin gibi birkaç kişi olduğu için sorun yaşamışsın. Biri seninkini çalmamıştır sen nasıl kendininkini ayırt edemiyorsan o da ayırt edemeyip en çok benzettiği kağıda benim demiş. Sende aynısını yap.
Lise 9. sınıfım. Coğrafya yazılısına girdim, ismimi yazmadım. Kelebek sistemiydi sınav, imzamı atmış olsam gerek. Ama imzamı attığım yer yazılı kağıt değil, imza toplanan kağıt.
Hoca boş kağıtları verdi. “hangisi sizin?” dedi. Hiçbiri benim değildi. Ne yapmalıyım? Biri benim kağıdımı çalmış olsa gerek. Bir de “0” gireceğim falan dedi.
Vallahi başkası senin kağıda 'benim' deyip notu kapmış, sen de doğru cevap gördüğün kağıda evet bu benim de notu kap başka sınav istemiyorum diyorsan tek çaren bu.