2 2133 Uzman Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 537 Çözümler 4 Beğeniler 380 1 Kasım 2024 #1 Selam arkadaşlar, ben bugün sınavda kopyadan yakalandım. Ailem çağrıldı, pazartesi disipline gideceğim. Sizce öğretmenler kurulunun cevabı ne olabilir?
Selam arkadaşlar, ben bugün sınavda kopyadan yakalandım. Ailem çağrıldı, pazartesi disipline gideceğim. Sizce öğretmenler kurulunun cevabı ne olabilir?
Çözüm adios 1 Kasım 2024 Sınav notunuz "K" yani "Kopya" olarak gözükür, ortalamaya dahil edilir ve ilk defa kopya çekiyorsanız kınama cezası verilebilir. Herhangi bir uzaklaştırma veya atılma durumu söz konusu olmaz, kopya çeken öğrenci çok, herkes hata yapabilir. Kaynak
Sınav notunuz "K" yani "Kopya" olarak gözükür, ortalamaya dahil edilir ve ilk defa kopya çekiyorsanız kınama cezası verilebilir. Herhangi bir uzaklaştırma veya atılma durumu söz konusu olmaz, kopya çeken öğrenci çok, herkes hata yapabilir. Kaynak
G göztepeee Üyecik Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 27 Mayıs 2025 #11 2133 dedi: Hoca sana k değil 0 vereceğim dedi ayrıca ders Türkçe konuşma ve dinleme sınavlarım 100 ondan dolayı 50 alıyorum Maalesef çok gaddar bir hoca direk disipline gideceksin dedi Genişletmek için tıkla... Ben de İngilizce'de yakalandım. Konuşma dinleme notu girilecek mi yoksa k mı yazacak? Artı 0 Eksi
2133 dedi: Hoca sana k değil 0 vereceğim dedi ayrıca ders Türkçe konuşma ve dinleme sınavlarım 100 ondan dolayı 50 alıyorum Maalesef çok gaddar bir hoca direk disipline gideceksin dedi Genişletmek için tıkla... Ben de İngilizce'de yakalandım. Konuşma dinleme notu girilecek mi yoksa k mı yazacak?