Evet. İldeki en iyi okul.
Evet. İldeki en iyi okul.
Bizim okul ildeki en iyi 3. lise olduğu için öğrencilerin neredeyse tümünün odağı YKS. Bizim sınıf sayısal olduğu için zaten sayısal harici tüm derslerin yazılı soruları veriliyor; sayısal derslerde sadece Fizik veriliyor ama diğerlerinde de zaten herkes yardımlaşarak yapıyor bir şekilde. Hatta hocalar okumuyor bile direkt 100 girip geçiyorlar.
12.sınıf dil yarın 12 derslik İngilizce var ama ben çalışmak yerine Batman: The Long Halloween okuyorum.
Genel olarak ingilizcem iyidir gramerde sıfırım ama kopyayla bir şekilde halledeceğim artık.
Gramerde sıfır mısınız? Bu çok sıkıntı değil mi ben pek bilmiyorum ama. İleride ne olmak istiyorsunuz hocam?
O tarz liselerde öyledir zaten. Yazılıları çok zor oluyor düzgün çalışmazsan OBP ağlıyor. 3 yıl zorladıktan sonra artık 12. sınıfta çocuklar bizim zor yazılılarımızla uğraşmasınlar YKS ye odaklansınlar demişlerdir.Bizim okul ildeki en iyi 3. lise olduğu için öğrencilerin neredeyse tümünün odağı YKS. Bizim sınıf sayısal olduğu için zaten sayısal harici tüm derslerin yazılı soruları veriliyor; sayısal derslerde sadece Fizik veriliyor ama diğerlerinde de zaten herkes yardımlaşarak yapıyor bir şekilde. Hatta hocalar okumuyor bile direkt 100 girip geçiyorlar.