Hayır. Ben geçen YKS'ye girdim, sadece tipinle kimliğine bakıp geçiyor. Hiç de fark edilmiyor. Fark edilecek bir kusur yoksa suratında gayet de girebilir.

Bir tek imza sıkıntılı e onu da halledersin herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence önlem alınmıyordur. Sınavda saçı sakalı karışmış birisi yanımdaydı. Ben Suriyeli sandım. Çocuk hakiki Türk çıktı. Hocalar resimdekine de fazla benzetemedi ama karışmadılar.

Tek yumurta ikizlerini ayırd etmek gerçekten çok zor olur. Ona yapacak bir şey yok. Ama sınavda olmasa da üniversitede patlar sonuç olarak. Hak etmeden diğer ikizin yaptığı dereceyle iyi bir bölüme girerse o bölüm başarısız olan ikize kalın gelecektir.

Bu arada ben kardeşim için bile böyle bir şeyi yapmazdım. Bu ona çok büyük bir kötülük olurdu. Hayatı boyunca benlik saygısında zedelenme hissetmesinin yanı sıra bu sayede geldiği pozisyonları asla içine sindiremez bir insan. Bir yerde psikolojik etkisi olacaktır.

Göz ardı edilecek kadar düşük bir olasılık çünkü. Tek yumurta ikizin olacak, senin yerine sınava girmeyi göze alacak, sınava girecek ve senden çok daha iyi olacak ki bir anlamı olacak. Varsa yapan olmuştur bile.