Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Hayır. Ben geçen YKS'ye girdim, sadece tipinle kimliğine bakıp geçiyor. Hiç de fark edilmiyor. Fark edilecek bir kusur yoksa suratında gayet de girebilir.
Bir tek imza sıkıntılı e onu da halledersin herhalde.
Bir tek imza sıkıntılı e onu da halledersin herhalde.
Son düzenleyen: Moderatör:
İtachi Uchiha
Yetkin
Bence önlem alınmıyordur. Sınavda saçı sakalı karışmış birisi yanımdaydı. Ben Suriyeli sandım. Çocuk hakiki Türk çıktı. Hocalar resimdekine de fazla benzetemedi ama karışmadılar.
Elma ısıran
Üstün
Tek yumurta ikizlerini ayırd etmek gerçekten çok zor olur. Ona yapacak bir şey yok. Ama sınavda olmasa da üniversitede patlar sonuç olarak. Hak etmeden diğer ikizin yaptığı dereceyle iyi bir bölüme girerse o bölüm başarısız olan ikize kalın gelecektir.
Bu arada ben kardeşim için bile böyle bir şeyi yapmazdım. Bu ona çok büyük bir kötülük olurdu. Hayatı boyunca benlik saygısında zedelenme hissetmesinin yanı sıra bu sayede geldiği pozisyonları asla içine sindiremez bir insan. Bir yerde psikolojik etkisi olacaktır.
Bu arada ben kardeşim için bile böyle bir şeyi yapmazdım. Bu ona çok büyük bir kötülük olurdu. Hayatı boyunca benlik saygısında zedelenme hissetmesinin yanı sıra bu sayede geldiği pozisyonları asla içine sindiremez bir insan. Bir yerde psikolojik etkisi olacaktır.
Yeni konular
-
Elektronik ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC - 64.420 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-