Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Ankara Hukuk'ta okuyorum normalde bu sene son senem. Başlangıçta hem yeşil pasaportum için hem de öğrenci haklarından yararlanmak için sınavsız 2. üniversite okumayı düşünmüştüm. Anadolu ya da İstanbul Üniversitesi'nin YBS bölümü açık sınavsız 2. üniversite kapsamında. Sizce nasıl bu bölüm yurt dışı fırsatları vs açısından? Sizce okunur mu?

İşletme ve yazılımın harmanlanmışı. Matematik, Fen çözemeyenler için EA girişi YBS açılma bir bölüm yani. Yurtdışı fırsatı ise yazılımcılık yapmak istersen iş bulabilirsin. Yoksa okudum, bitti ile bu bölümün bir avantajını göremezsin. Yazılım temelli bölümlerde avantajı kendin oluşturursun.

İşletme ve yazılımın harmanlanmışı. Matematik, Fen çözemeyenler için EA girişi YBS açılma bir bölüm yani. Yurtdışı fırsatı ise yazılımcılık yapmak istersen iş bulabilirsin. Yoksa okudum, bitti ile bu bölümün bir avantajını göremezsin. Yazılım temelli bölümlerde avantajı kendin oluşturursun.
Hocam zaten kendi hali hazırda okuduğum bölüme güveniyorum Ankara Hukuk diploması daha çok önceliğim ama genel olarak ybs sizce iş yapar mı ek olarak okunmasında. Çünkü yurtdışında hukukun pek bir karşılığı yok. Haliyle ondan bu bölümü okumayı düşünüyorum.

Hocam zaten kendi hali hazırda okuduğum bölüme güveniyorum Ankara Hukuk diploması daha çok önceliğim ama genel olarak ybs sizce iş yapar mı ek olarak okunmasında. Çünkü yurtdışında hukukun pek bir karşılığı yok. Haliyle ondan bu bölümü okumayı düşünüyorum.
İşte sen yazılım tarafında bir şeyler yaparsan sana getirisi olur bölümün. Yoksa atıyorum YD çıktın. YBS CV'de var fakat kodlama dilleri bilmiyorsun, portföy boş bir işe yaramaz yani.