Detaylar
Kim cevapladı?fortunee 79
Üstün
Kaliteli diye bilinmiyor ama ben sinbonun kettle ve Türk kahvesi makinesini kullanmıştım. Fiyatının karşılığını verecek kadar ömrü oluyor ki hatta daha fazla sunuyor bence.
Yani 2 ürün de ömrünü hızlı tamamlayınca benden başka böyle sorun yaşayan var mı diye merak ettim.
shiedae3 79
Üstün
Yani 2 ürün de ömrünü hızlı tamamlayınca benden başka böyle sorun yaşayan var mı diye merak ettim.
Batarya konusu normal. Biraz el yatkınlığın varsa kendin kaliteli batarya alıp lehimlesen sıfır halinden kat kat iyi çalışır ve maliyetlide değil. Fön makinesi talihsizlik olmuş.
fortunee 79
Üstün
Hocam, direkt makineyi değiştirdim, Powertec aldım. Fön makinesi de yanık kokuyor, patlar falan dedik, onu da Powertec'le değiştirdik. Şimdi Powertec performansı nasıl göreceğiz ama Sinbo'ya göre malzeme kalitesi açısından daha sağlam durduğu kesin şuanlık.Batarya konusu normal. Biraz el yatkınlığın varsa kendin kaliteli batarya alıp lehimlesen sıfır halinden kat kat iyi çalışır ve maliyetlide değil. Fön makinesi talihsizlik olmuş.
Kostes 23
Başarılı
Simbo'nun kahve makinesi ve pişiricisi fiyatının hakkını fazlasıyla veren makineler aslında (4 yılı dolduruyorum). Teknoloji biraz da şans işi; hele bu tarz alt-orta ürünlerde çok normal. İyi denk gelirse ömürlük, kötü denk gelirse aylık.
fortunee 79
Üstün
Simbo'nun kahve makinesi ve pişiricisi fiyatının hakkını fazlasıyla veren makineler aslında (4 yılı dolduruyorum). Teknoloji biraz da şans işi; hele bu tarz alt-orta ürünlerde çok normal. İyi denk gelirse ömürlük, kötü denk gelirse aylık.
Teşekkürler, şansım yokmuş bana gelen 2 ürün de kötü gelmiş.

- Makaleler
- 1
Ben ilkokul 2. Sınıfa giderken Adese diye bir market vardı, oradan Sinbo'nun saç kurutma makinesini almıştık. Annem banyo yaptırdı, saçımı kurutmak için aldım makineyi fişe taktım birkaç dakika sonra elimdeyken bir alev çıkardı sanki ejderha mübarek. O günden beri saç kurutma makinelerinden hala korkuyorum psikolojimi bozdu nalet şey 
fortunee 79
Üstün
Ben ilkokul 2. Sınıfa giderken Adese diye bir market vardı, oradan Sinbo'nun saç kurutma makinesini almıştık. Annem banyo yaptırdı, saçımı kurutmak için aldım makineyi fişe taktım birkaç dakika sonra elimdeyken bir alev çıkardı sanki ejderha mübarek. O günden beri saç kurutma makinelerinden hala korkuyorum psikolojimi bozdu nalet şey![]()
Evet fön makinesi tam modelini hatırlamazsın muhtemelen ama kırmızı siyah mıydı?

Aynı şekilde fön makinesinden yanık kokusu çıktı ve aşırı ısındı, anında kapattım ve çöpe gitti.