İki marka da başarılı. Bütçe varsa Vento tercih edin.

Hocam vallahi dediğim gibi 9070XT kartta problem cıkartmasın ortalama falan olsa yeter açıkçası ıyı bır marka ıse problem yok ben daha once hiç duymamıstım sadece ondan dandık marka sandım hatta bır ara bende şu an olan Gamepower'ın bıle daha ıyı oldugunu dusundum açıkçası ne yapalım cahıllık XD.

Şu firmaların özellikle PSU ve kasa konusunda çok fazla eleştiriyorum seçenekler az kullanılan PSU tamam yeterli ama daha tercih edilebilir modeller oluyor, yani o attığın Vento kasaya bakıyorum PSU sanki devlet sırrı ne kullanıldığı belli değil bir yer de FSP yazılmış, her neyse o ilk seçenekten devam edelim en azından Delta markasını biliyoruz kendisi konsollara üretim yapıyor.

İçerisinde hangi PSU var kesin biliyor musunuz?

Hocam Total de sonuç olarak kalsın mı bu kasa ıyı aslında gorunusu falan da bılemıyorum elk gıdıp gelmesıyle ekran kartı yanması PC'ye zarar gelmesı veya ondan zıyade 9070XT karta nebi hocamızın da dediği gibi iyi bir PSU kullanmak lazım oldugunu bılmek lazım ama ıyı bır PSU dıyorsunuz oyleyse problem yok? Bir de sogutma konusunda hangısını seceyım DeepCool ıs gormez mı ya da Delta serısınden kule tipi.

BitFenix, Vento, segotep. Bu ürünler deneyimlediğimiz ürünler, sorun olmaz. 650W Power Boost bile üzmedi, öyle diyeyim. Kitapçığa bakarak yorum yapmıyorum.

Hocam bir de aklımda kalmasın barı onu da söyleyeyim sızce bu kurdugum kasa mı daha mantıklı yoksa 98k ya bu kasa mı?
Bundan once de AMD hiç kullanmadım hadı hayırlısı.

1782764051822.webp

Ocypus ve Vento kasada sorun yok. Gamepower markasının sadece kasasını kullandım, güç kaynağı hakkında bilgim yok, fanlarını önermem sık sık yüke binerse 8 ay sonra bazı modelleri cızırtı yapıyor. Diğer parçalarını @SalimBdk yorumlasın, iki kişi bu konularda çok kafanı karıştırabilir, kolay gelsin.

Ocypus ve Vento kasada sorun yok. Gamepower markasının sadece kasasını kullandım, güç kaynağı hakkında bilgim yok, fanlarını önermem sık sık yüke binerse 8 ay sonra bazı modelleri cızırtı yapıyor. Diğer parçalarını @SalimBdk yorumlasın, iki kişi bu konularda çok kafanı karıştırabilir, kolay gelsin.

Hocam pekı son olarak sogutucu olarak ne tercıh edeyım? F/P olması acısından bunu tercıh etmek ıstıyorum ama bu fazlasıyla ıs gormez dıyorsanız butceyı maalesef bıraz zorlayıp DeepCool LE520 ARGB almayı dusunuyorum.

1782764415590.webp

Ocypus Gamma C72 siyah ARGB tempered glass Delta P850S 850W 80+ Bronze ATX 3.1 USB 3.0 ATX mid tower kasa normalde ismini dahi hiç duymadığım bir marka. 9070 XT'li sistem toplayacağım, bu PSU nasıldır?

Sonuçta 9070 XT gibi bir 300W civarı çalışan bir kart görecek, sağlam bir sistem dizmek istediğim için PSU tarafında emin olamadım. Onun dışında sistem şu şekilde: Sizce 3K fark verip R7 7800X3D almak mı yoksa 3K vermeyip R7 9700X almak mı? Bana zaten maalesef ki taksitle gelisi 85K civarı olacak.

Eki Görüntüle 261714
Delta taş gibi bir markadır. Öyle fason markalara falan benzemez, bu adamların genel işi sunucu bilgisayarlarına verimli ve sapasağlam güç kaynağı üretmek. 9070XT'yi de rahatça taşır, tek eksisi fanı biraz sesli çalışması olabilir, öbür türlü iç aksamı organları falan gayet iyi, kaliteli.

Delta taş gibi bir markadır. Öyle fason markalara falan benzemez, bu adamların genel işi sunucu bilgisayarlarına verimli ve sapasağlam güç kaynağı üretmek. 9070XT'yi de rahatça taşır, tek eksisi fanı biraz sesli çalışması olabilir, öbür türlü iç aksamı organları falan gayet iyi, kaliteli.
Güç kaynağı markası Delta değil, Modeli Delta hocam. Karıştırdınız siz. Ocypus Delta P-S serisi giriş seviye. Hatta düz P'nin kısılmışı muhtemelen.

Güç kaynağı markası Delta değil, Modeli Delta hocam. Karıştırdınız siz. Ocypus Delta P-S serisi giriş seviye.
Kusura bakmayın o zaman, oldukça karıştırılabilir bir şekilde yazılmış. Ocypus hakkında pek bir fikrim yok lakin genel anlam itibariyle ürettikleri parçalar F/P oluyor. Sıvı soğutucusu falan iyiydi en son.

@RapidLemming955 9700X ile Ocypus 360 mm kullanıyor. Bu marka Arctic performansında bir ürün, yeni çıktı ve çok tutuldu. Tek ızgaralı ve tek fanlı kule tipi yerine iki fanlı modele yönelin, özellikle 9700X ve 7800X3D gibi işlemciler için thermalrigth phanton spirit 120 modeli gibi ürünler tercih etmelisin. Diğer parçalarında gayet başarılı sorun yaşamazsın.

Phantom Spirit dehşet pahalı bu arada. O fiyattan alınması çok çok anlamsız.

Bu model Gaming Gecesinde 1200TL civarına falan iniyor. Aralarında elbette fark var ama aradaki fiyat farkı hiç azımsanmayacak seviyede değil.

Ocypus L36'da cızırtı sorunu yaşayanlar olmuştu. Pompadan geliyordu sanırım. Fanlarda genel olarak sesli.

Phantom spirit dehşet pahalı bu arada. O fiyattan alınması çok çok anlamsız.

Bu model gaming gecesinde 1. 200 TL civarına falan iniyor. Aralarında elbette fark var ama aradaki fiyat farkı hiç azımsanmayacak seviyede değil.

Ocypus L36'da cızırtı sorunu yaşayanlar olmuştu. Pompadan geliyordu sanırım. Fanlarda genel olarak sesli.

Hocam siz boyle deyince? Uyandı aklımda açıkçası sizce kasa iyi mi PSU özellikle kasanın fanları benim için bir problem değil sesli calısması ama kasanın fanlarının bozulması vesaire uğraştırıcı olur gercekten sizce PSU nasıl?

Phantom spirit dehşet pahalı bu arada. O fiyattan alınması çok çok anlamsız.

Bu model gaming gecesinde 1. 200 TL civarına falan iniyor. Aralarında elbette fark var ama aradaki fiyat farkı hiç azımsanmayacak seviyede değil.

Hocam vallahi sogutmayı da çözdüm de kasa biraz? Kaldı aklımda açıkçası.

Kusura bakmayın o zaman, oldukça karıştırılabilir bir şekilde yazılmış. Ocypus hakkında pek bir fikrim yok lakin genel anlam itibarıyla ürettikleri parçalar F/P oluyor. Sıvı soğutucusu falan iyiydi en son.

Hocam genel olarak 9070 XT'yi yeterli gelse bile kötü bir PSU mu acaba? Bilemiyorum ki açıkçası.

Phantom Spirit dehşet pahalı bu arada. O fiyattan alınması çok çok anlamsız.

Bu model Gaming Gecesinde 1200TL civarına falan iniyor. Aralarında elbette fark var ama aradaki fiyat farkı hiç azımsanmayacak seviyede değil.

Hocam ben cok anlamıyorum da nasıl acaba ? Tier listten anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

Dosya Ekleri

• IMG_2686.webp
    IMG_2686.webp
    236,1 KB · Görüntüleme: 6