İki marka da başarılı. Bütçe varsa Vento tercih edin.
Hocam vallahi dediğim gibi 9070XT kartta problem cıkartmasın ortalama falan olsa yeter açıkçası ıyı bır marka ıse problem yok ben daha once hiç duymamıstım sadece ondan dandık marka sandım hatta bır ara bende şu an olan Gamepower'ın bıle daha ıyı oldugunu dusundum açıkçası ne yapalım cahıllık XD.
Şu firmaların özellikle PSU ve kasa konusunda çok fazla eleştiriyorum seçenekler az kullanılan PSU tamam yeterli ama daha tercih edilebilir modeller oluyor, yani o attığın Vento kasaya bakıyorum PSU sanki devlet sırrı ne kullanıldığı belli değil bir yer de FSP yazılmış, her neyse o ilk seçenekten devam edelim en azından Delta markasını biliyoruz kendisi konsollara üretim yapıyor.
İçerisinde hangi PSU var kesin biliyor musunuz?
Hocam Total de sonuç olarak kalsın mı bu kasa ıyı aslında gorunusu falan da bılemıyorum elk gıdıp gelmesıyle ekran kartı yanması PC'ye zarar gelmesı veya ondan zıyade 9070XT karta nebi hocamızın da dediği gibi iyi bir PSU kullanmak lazım oldugunu bılmek lazım ama ıyı bır PSU dıyorsunuz oyleyse problem yok? Bir de sogutma konusunda hangısını seceyım DeepCool ıs gormez mı ya da Delta serısınden kule tipi.
BitFenix, Vento, segotep. Bu ürünler deneyimlediğimiz ürünler, sorun olmaz. 650W Power Boost bile üzmedi, öyle diyeyim. Kitapçığa bakarak yorum yapmıyorum.
Hocam bir de aklımda kalmasın barı onu da söyleyeyim sızce bu kurdugum kasa mı daha mantıklı yoksa 98k ya bu kasa mı?
Bundan once de AMD hiç kullanmadım hadı hayırlısı.