Sinerji bilgisayarın sattığı ayıplı hazır sistem (Mining trojan ve 15 tane daha zararlı yazılım)

böyle bir şey varsa büyük skandal. hukuki her hakkınızı kullanmalısınız.

bundan önce acilen fotoların "okunabilir" kaliteli versiyonlarını bir şekilde yükleyin ki insanlar incelesin. karınca yazısını kimse anlayamıyor

THH’ye şikayet edin. Hayatımda böyle bir rezillik görmedim. Büyük geçmiş olsun. Her türlü sonuna kadar haklısınız.

Kaspersky raporlarını, Virustotal raporlarını, olay görüntüleyicisi loglarını ve ne logu bulabilirseniz hepsini yedekleyin ve sistemi kullanmayın ve temizlemeyin, fişi çekik kalsın bence.

@Recep Baltaş hocam büyük kıyamet kopmuş.

Her zaman derim. Hazır sistem almayın diye.

Hazır sistem alınca böyle gg oluyorsunuz işte.

Haklısın fakat artık firmalar bilerek parçalar ile hazır sistemler arasında ki makası çok açtı zorunluluktan hazır sistem alıyor insanlar artık.

İfadeler: 199

Dosya Ekleri

• Log_kayitlari_yuksek_1.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 90
  • Log_kayitlari_yuksek_2.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 87
  • Log_kayitlari_yuksek_3.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 93
  • Log_kayitlari_yuksek_4.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 89
  • Yuklu_uygulamalar1.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 102
  • Yuklu_uygulamalar2.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 88
  • Yuklu_uygulamalar3.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 93
  • Yuklu_uygulamalar4.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Konu güncellenmemiş ama Sinerji ismini gördükçe şaşırmıyorum artık bana da bozuk ekran kartı yollayıp bir ton rezillik çıkaran firmadır kendileri. Aynı ürün kendilerinde 5bintl ucuz bile olsa almam bu konuda çok netim.

Eğer sosyal medyada belli bir gücünüz veya gücü olan biri aracı olursa belki insafa gelirler çünkü karakterleri bu şekilde bu firmanın.

Bu arada Sistem yoneticisini actiginda islemcinin %100'e cikip sonra tekrar normale donmesi gayet normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…