GhostOps
Becerikli
Yaklaşık 2 aydır tüketici hakem heyeti (THH) kararını bekliyorum, ancak şu ana kadar sistemde herhangi bir ilerleme veya güncelleme görünmüyor. Dosya hâlâ aynı aşamada.
Sürecin bu kadar uzaması nedeniyle ciddi şekilde mağdur durumdayım. ayıplı olduğu açık olan soğutucu arızalıdır ve kullanılamaz durumdadır. Buna rağmen karar çıkmadığı için, yılbaşı yaklaşmasına rağmen hâlâ elimde çalışır durumda bir soğutucu bulunmuyor. Bu nedenle bilgisayarımı uzun süredir sağlıklı şekilde kullanamıyorum.
THH sürecinin bu kadar uzun sürmesi normal midir?
Benzer durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Sürecin bu kadar uzaması nedeniyle ciddi şekilde mağdur durumdayım. ayıplı olduğu açık olan soğutucu arızalıdır ve kullanılamaz durumdadır. Buna rağmen karar çıkmadığı için, yılbaşı yaklaşmasına rağmen hâlâ elimde çalışır durumda bir soğutucu bulunmuyor. Bu nedenle bilgisayarımı uzun süredir sağlıklı şekilde kullanamıyorum.
THH sürecinin bu kadar uzun sürmesi normal midir?
Benzer durumu yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.
14.11.2024 tarihinde İncehesap üzerinden satın aldığım ASUS ROG STRIX LC III 360 sıvı soğutucu, yaklaşık 1 yıl sonra ciddi pompa arızası ve sıvı sızıntısı yaşadı.
İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, 90°c'yi geçiyor ve sistem kendini kapatıyordu. Ürünü yetkili servis olan penta teknolojiye gönderdim. Servisin düzenlediği resmî doa / ayıplı ürün raporunda:
Bu rapor...
İşlemcim aşırı ısınmaya başladı, 90°c'yi geçiyor ve sistem kendini kapatıyordu. Ürünü yetkili servis olan penta teknolojiye gönderdim. Servisin düzenlediği resmî doa / ayıplı ürün raporunda:
- Ürünün arızalı olduğu,
- Kullanıcı hatası olmadığı,
- Aynı model stoklarda yoksa tüketicinin misli ürün talep hakkı olduğu,
- Ürünün değişim/iade için uygun olduğu.
Bu rapor...
- GhostOps
- 360 asus asus rog ayıplı rog sıvı soğutucu
- Forum: Tüketici Hakları