Kartondan bir şey olmaz hocam şarj kablosu (varsa şarj aleti) içindeki kağıtlar ve tablet olsa yeterli.
Sıfırlamayın eğer iade/değişim vs olursa (bence değişim diyebilirsiniz iade işlemi uzun sürebilir)
O zaman tableti sıfırlayın. Mutlaka sıfırlanmadığını söyleyin.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Umarım bir sıkıntı çıkmadan iade alırlar.

Hocam yenisini alırken o ekstra 2 yıl garanti gibi para tuzaklarına düşmeyin. Burnunuzdan getirirler ve işin sonunda ekstra para ödediğinizle kalırsınız.

Hocam yenisini alırken o ekstra 2 yıl garanti gibi para tuzaklarına düşmeyin. Burnunuzdan getirirler ve işin sonunda ekstra para ödediğinizle kalırsınız.

Biliyorum hocam da babam ısrarla aldı bir kere alıyoruz zaten dedi. Bugün iade etmeye gideceğim de kullanıcı hatası olabilir servise göndermemiz gerekiyor derler diye bir tık korkum var.

Hocam bugün gittim ve servise gitmeden iade alamayız dediler. Daha alalı 2 gün oldu ayipli ürün almak zorundasiniz dedigimde ise servise gondeririz eger üründe sıkıntı varsa onlar soyler bizde ya para iadesi yapariz ya da degisim dedi. Servise gitmeden iade yapmalari gerekmiyor muydu?

Hocam bugün gittim ve servise gitmeden iade alamayız dediler. Daha alalı 2 gün oldu ayipli ürün almak zorundasiniz dedigimde ise servise gondeririz eger üründe sıkıntı varsa onlar soyler bizde ya para iadesi yapariz ya da degisim dedi. Servise gitmeden iade yapmalari gerekmiyor muydu?

Bilmiyorum ya ayıplı ürün olduğundan değişim iade yaparlar ama servisle uğraştırmaları kötü olmuş hocam.

Hocam iade için servise gondermeleri yanlış değil mi sizce şikayet etsem olumlu bir sonuç alır mıyım?
Şikayet demek aylar süren süreç demek. Sakın ha şikayete falan bulaşma. Bu kanı bozuklar 5 kuruş için 6 aylık davaya katlanırlar. Maalesef türkiye şirketleri, özellikle Vatansızlar öyle. Keşke internetten alsaydınız. Mağazalardan alınan ürünlerin internette satılanlara göre bozuk olma ihtimali daha çok.

Yapacak bir şey yok, bekleyeceksiniz. Geçmiş olsun şimdiden. Aslında eşşek gibi almak zorundalar, yasa bu yönde. Ama Vatansızların huyu öyle, kanunda vatansızlardan yana.