Kutu Full jelatin ile geldiyse sıkıntı yoktur, PCI-e 8-pin (6+2) 2 adet gözüküyor sitesinden bir tane daha gözüküyor ama 3 X PCI-e 8-pin (6+2) kablolar en az 1000W PSU'lar ile gelir haberin olsun.
Zaten o gelen 2 kablo ile ilk bir sokete diğer kablo ikinci sokete o kabloyla gelen ek güç girişi diğer sokete takıyorsun bitiyor.

Gelmesi gerekiyordu işte hocam olmadığı için çalıştıramıyorum sistemi kaldım böyle.

Şunlar yeterli olur bence ama yine de bir sor.

Kutu Full jelatin ile geldiyse sıkıntı yoktur, PCI-e 8-pin (6+2) 2 adet gözüküyor sitesinden bir tane daha gözüküyor ama 3 X PCI-e 8-pin (6+2) kablolar en az 1000W PSU'lar ile gelir haberin olsun.
Zaten o gelen 2 kablo ile ilk bir sokete diğer kablo ikinci sokete o kabloyla gelen ek güç girişi diğer sokete takıyorsun bitiyor.

Arkadaşlar kablonun ne olduğunu vs sormuyor direk kutudan kablo çıkmamış eksik okudunuz sanırım.

3 X PCI-e 8-pin (6+2) kablolar en az 1000W PSU'lar ile gelir haberin olsun.

FSP Hyper Pro H3-700W'a bakmanı bir tavsiye ederim.

Şunlar yeterli olur bence ama yine de bir sor.

Hocam 8 pin dediğime bakmayın 1 tane olan kablo yok onu söylemeye çalıştım.

Arkadaşlar kablonun ne olduğunu vs sormuyor direk kutudan kablo çıkmamış eksik okudunuz sanırım.

FSP Hyper Pro H3-700W'a bakmanı bir tavsiye ederim.

Hocam yazdım bakalım Sinerji'ye yani ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kaldım böyle kablo yok bugün geldi zaten ürün takıp çalıştırayım dedim kablo eksik elimde kalacak yoksa PSU.

Son düzenleme:
Hocam 8 pin dediğime bakmayın 1 tane olan kablo yok onu söylemeye çalıştım.

Hocam yazdım bakalım Sinerji'ye yani ilk defa böyle bir şey yaşıyorum kaldım böyle kablo yok bugün geldi zaten ürün takıp çalıştırayım dedim kablo eksik elimde kalacak yoksa PSU.

Yazın hocam bir gelişme olursa bilgilendirme yaparsınız veya destek konusu açarsınız.

Yapsın hocam tekrar alırım para iadesi ile.
Daha önce sistem toplarken aldığım kasa hasarlı geldi. ücret iadesi yaptılar değişim olmadı. Sonra oradan Asus RX klavye almıştım 2 ay sonra bozuldu. Onda da ücret iadesi yaptılar. Gerçi aldığım fiyata klavye bulamadım, ordan zarar ettim ama iade yaparlarsa PSU bulursunuz. Baktınız kabul etmiyorlar. Kanıt isterlerse Corsair'in uluslararası merkezine yazın, Türkiye'ye bakan ofisi hollanda'da 5-6 gün içinde eksik parçayı yollarlar. Corsair kasam için ön paneli öyle temin etmiştim. Müşteri desteği çok iyi Corsair'in.

Kutu full jelatin ile geldiyse sıkıntı yoktur, PCIe 8-Pin (6+2) 2 Adet gözüküyor sitesinden bir tane daha gözüküyor ama 3 X PCIe 8-Pin (6+2) kablolar en az 1000W PSU'lar ile gelir haberin olsun.
1000watt ile gelir demek tamamen saçmalık bu arada haberin olsun.

3 X PCIe 8-Pin (6+2) sahip 750W veya 850W PSU varsa atsana hep beraber öğrenelim.
Atayım, EVGA Supernova 750 G2 ve 4090 Strix taktım ben bu PSU'ya.
1741376471699.webp