Sinerji PCH Beast V2 vs Tebilon NAKE ECO

Bütçe
55 bin ₺

muhammedemreyesilyurt 7

Başarılı
Selam arkadaşlar, PCH'nin sinerji ile hazırlamış olduğu sistem ve UNLOST'un tebilon ile ortak hazırladığı sistemleri gördüm. Şu an OEM paket sistem alıcam bunun için araştırma yapıyorum. Hangisi daha mantıklı. Bütçem 55 civarı ama 60'a zorlayacağım. Ne düşünüyorsunuz hangisi alınır veya öneriniz var mı?

Sinerji: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58817
Tebilon: https://www.hepsiburada.com/tebilon...-16gb-i-1-tb-sdd-i-oem-paket-p-HBCV0000JQX08E

Birinci olan şu aşamada bence daha mantıklı. İkinci olanın fiyatını göze aldıysan birinci olanı KC3000 özelleştir derim. Birinci olanın üzerindeki hava soğutmayı beğenmedim. Daha kaliteli bir şeyler alır, takarsın sonra. 92 mm fan varmış. Alabileceğin en F/P sistem bunlar olmayabilir. Piyasayı takip etmiyorum. Sadece ikisi arasından bakıp söylüyorum. İkinci olanda NV3 SSD, Rampage kasa ve PSU var. NV3 SSD depolama olarak iş yapar ama Windows kurup ana SSD yapmazdım. Birinci olanın PSU C rank almış Yusuf hocamın tier listinde. Yani çok iyi değil ama temel işleri yapar. Hatta direkt alıntı yapmak gerekirse "iç bileşenler düşük seviyede ve genel tablo pek iç açıcı değil. Ancak performansı temel kullanım için yeterli." denilmiş.

7500F5060B840/B850 ForceKC3000Kasa+PSUSoğutmaPatriot RAM
7500F5060A620NV3Kasa+PSUSoğutmaLexar RAM

Birinci olanla ilgili önerilerim şu şekilde.

1. KC3000 seçilmeli.
  2. Anakart B850M Force yapılabilir. Başarılı bir karttır. Wi-Fi modeli daha iyi olur. 200 lira fark var zaten.
  3. Kule tipi veya bir sıvı soğutma tercihe göre sonradan alınabilir.

İkinci olanı pek tutmadım açıkçası PSU'dan dolayı. İçi daha dolu bir kasa bile olsaydı PSU kaynaklı tercih sebebi olmazdı bence. Lexar RAM'lerden garanti SK Hynix çip geliyor mu bilgim yok.

Son düzenleme:
Unlost'un diğer sisteme kıyasla tek avantajı; 9 taksit ve 1TB olması. Senin yerinde olsam bütçeyi birazdaha yukarı çekip Gamegaraj'da ki sistemlere bakardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…