Bütçe
50000
Hayır alınmaz, kazık fiyat.
Toplamda 50.813 TL. Arkadaşlar benden daha iyi kasa ve PSU önerirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem iyi pişman etmez ancak daha ucuza toplama şekilde alınabilir sanırım. Toplama ile uğraşmak istemiyorsan direkt hazır gelsin elime diyorsan al geç.

Hayır alınmaz, kazık fiyat.
Toplamda 50.813 TL. Arkadaşlar benden daha iyi kasa ve PSU önerirler.
Sistemi tek tek toplama imkanim var. AMD'de NVIDIA'daki düşük reflex gecikmesinin bir alternatifi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p rekabetçi oyunlaran içinde 2K içinde kullanacağım 7500 fden daha iyi bir işlemciye ihtiyacım olduğunu hisediyorum ekran kartını 7800'e düşürüp 7500FDEN daha iyi bir işlemci almak mantıklı olmaz mı 1080p için?

O zaman 7800XT ve 7800X3D sistem toplanabilir. Hazır sistem mi olsun yoksa parça parça mı?
Bence 7900XT almak daha doğru olur. Bütçen olduğu zaman 2K yaparsın tabii kendi kararın.

O zaman 7800XT ve 7800X3D sistem toplanabilir. Hazır sistem mi olsun yoksa parça parça mı?
7800x3d bütçemi aşmazmı? tek tek toplamak sorun değil

anladım bakacağım şimdi karşılaştırmalarına

Bence 7900XT almak daha doğru olur. Bütçen olduğu zaman 2K yaparsın tabii kendi kararın.

İşlemciyi yükseltmek FPS oyunları için daha mantıklı değil mi? Benim bilgim o yönde o yüzden işlemciyi yükseltmek istiyorum CS'yi 2K'da oynamayacağım için