UmutErds

Becerikli
Hocalarım iyi akşamlar. Bugün sizle PowerColor marka 9070 XT ekran kartım ile yaşadığım sorunları paylaşmak ve içimi dökmek için bu konuyu açıyorum; bir yardım ya da öneri arayışı değildir. 26 Mart’ta Sinerji’den kartı satın aldım. Nisan ortalarında sistemi toplayabildim. Bu ay başında sorunlar çıkarmaya başladı: görüntü gitmesi, hotspotun 115 dereceyi görmesi, acayip coil whine sesi, sürekli hatalar, şeyler falan… Gittim Sinerji’ye, dedim “Kart kusurlu, bayağı fazla sorunu var” vs. diye, servis bölümünden destek talebi açtım. 3-4 gün oyaladılar sipariş no, sorun falan diye. Sonunda tam cevap geldi: Oxyd Bilişim’e kartı göndermem gerektiğini, yetkili servisin orası olduğunu söylediler. Ben de “Kart yepyeni, değiştirseniz bile tüm kartlarda sorun var” dedim. Hâlihazırda Igors Lab vesaire bu konuyu raporlamışlar, sorunları vesaire… Ben de THH’ye başvurdum. Bayağı 5-6 adet kanıt vesaire koydum. Umarım iade kararı çıkar ve yeni bir kart alıp tekrar eski heyecanıma kavuşmayı diliyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir? İade kararı çıkar mı yoksa aleyhime mi karar çıkar? İyi akşamlar ve iyi sosyaller.

Not: İnternet üzerinden alınıp depodan teslimat seçenegi ile teslim alındı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence olayı gereksiz karıştırmışsınız. Mağazanın ürünü kontrol edip sıkıntılı ise iade alma gibi bir yetkisi veya yükümlülüğü yoktur. Ürün her türlü yetkili servise gönderilir ve dediğiniz sıkıntılar varsa 6 ay içinde bu sıkıntılar olduğu için ürün "hatalı olarak satılmış" kabul edilir ve iade/değişim kararı çıkar. THH şimdi bilirkişi kararı olmayan bir ürün hakkında olumlu yorum yapar mı bilemiyorum. Bu tür durumlarda asgari maaş ile çalışan müşteri hizmetleri ile debelenmek yerine direkt ürünü servise kendiniz teslim etseniz bütün işlemlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Hocalarım iyi akşamlar. Bugün sizle PowerColor marka 9070 XT ekran kartım ile yaşadığım sorunları paylaşmak ve içimi dökmek için bu konuyu açıyorum; bir yardım ya da öneri arayışı değildir. 26 Mart'ta Sinerji'den kartı satın aldım. Nisan ortalarında sistemi toplayabildim. Bu ay başında sorunlar çıkarmaya başladı: Görüntü gitmesi, hotspotun 115 dereceyi görmesi, acayip coil whine sesi, sürekli hatalar, şeyler falan… gittim Sinerji'ye, dedim “kart kusurlu, bayağı fazla sorunu var” vs. diye, servis bölümünden destek talebi açtım. 3-4 gün oyaladılar sipariş no, sorun falan diye. Sonunda tam cevap geldi: Oxyd bilişim'e kartı göndermem gerektiğini, yetkili servisin orası olduğunu söylediler. Ben de “kart yepyeni, değiştirseniz bile tüm kartlarda sorun var” dedim. Hâlihazırda ıgors lab vesaire bu konuyu raporlamışlar, sorunları vesaire… ben de THH'ye başvurdum. Bayağı 5-6 adet kanıt vesaire koydum. Umarım iade kararı çıkar ve yeni bir kart alıp tekrar eski heyecanıma kavuşmayı diliyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir? İade kararı çıkar mı yoksa aleyhime mi karar çıkar? İyi akşamlar ve iyi sosyaller.

Not: İnternet üzerinden alınıp depodan teslimat seçenegi ile teslim alındı.

Hocam ben de PowerColor 9070XT'li hazır sistem almayı düşünüyordum. Simdi bir kararsizlastim.

Sinerji'yi sevmem ama mesafeli satışlarda iade süresi 15 gün diye biliyorum. Bir ara mevzuatı okumuştum ama üzerinden zaman geçti. Mağazanın servis raporu isteme hakkı var. Bazı mağazalar kendisi de gönderiyor. İnşallah güzel karar çıkar.

Buna benzer bir serüvenede ben atılıyorum itopya ile bakalım ne tepki vercekler. Monitörde 2 ölü piksel var birebir değişim isteyeceğim olmaz derlerse iade isteyeceğim henüz alalı 1 hafta oldu.

Bence olayı gereksiz karıştırmışsınız. Mağazanın ürünü kontrol edip sıkıntılı ise iade alma gibi bir yetkisi veya yükümlülüğü yoktur. Ürün her türlü yetkili servise gönderilir ve dediğiniz sıkıntılar varsa 6 ay içinde bu sıkıntılar olduğu için ürün "hatalı olarak satılmış" kabul edilir ve iade/değişim kararı çıkar. THH şimdi bilirkişi kararı olmayan bir ürün hakkında olumlu yorum yapar mı bilemiyorum. Bu tür durumlarda asgari maaş ile çalışan müşteri hizmetleri ile debelenmek yerine direkt ürünü servise kendiniz teslim etseniz bütün işlemlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

Göndereceğim ya.

Hocam ben de PowerColor 9070XT'li hazır sistem almayı düşünüyordum. Simdi bir kararsizlastim.

Sakın almayın, kartlar kusurlu komple.

Sinerji'yi sevmem ama mesafeli satışlarda iade süresi 15 gün diye biliyorum. Bir ara mevzuatı okumuştum ama üzerinden zaman geçti. Mağazanın servis raporu isteme hakkı var. Bazı mağazalar kendisi de gönderiyor. İnşallah güzel karar çıkar.

Hayırlısı.

Buna benzer bir serüvenede ben atılıyorum İtopya ile bakalım ne tepki vercekler. Monitörde 2 ölü piksel var birebir değişim isteyeceğim olmaz derlerse iade isteyeceğim henüz alalı 1 hafta oldu.

Hakkımızda hayırlısı hocam.

Hortlatiyorum konuyu kusuruma kalmayin. Sinerji THH'ye savunma verdi.

Son düzenleme: