Hocalarım iyi akşamlar. Bugün sizle PowerColor marka 9070 XT ekran kartım ile yaşadığım sorunları paylaşmak ve içimi dökmek için bu konuyu açıyorum; bir yardım ya da öneri arayışı değildir. 26 Mart’ta Sinerji’den kartı satın aldım. Nisan ortalarında sistemi toplayabildim. Bu ay başında sorunlar çıkarmaya başladı: görüntü gitmesi, hotspotun 115 dereceyi görmesi, acayip coil whine sesi, sürekli hatalar, şeyler falan… Gittim Sinerji’ye, dedim “Kart kusurlu, bayağı fazla sorunu var” vs. diye, servis bölümünden destek talebi açtım. 3-4 gün oyaladılar sipariş no, sorun falan diye. Sonunda tam cevap geldi: Oxyd Bilişim’e kartı göndermem gerektiğini, yetkili servisin orası olduğunu söylediler. Ben de “Kart yepyeni, değiştirseniz bile tüm kartlarda sorun var” dedim. Hâlihazırda Igors Lab vesaire bu konuyu raporlamışlar, sorunları vesaire… Ben de THH’ye başvurdum. Bayağı 5-6 adet kanıt vesaire koydum. Umarım iade kararı çıkar ve yeni bir kart alıp tekrar eski heyecanıma kavuşmayı diliyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir? İade kararı çıkar mı yoksa aleyhime mi karar çıkar? İyi akşamlar ve iyi sosyaller.
Not: İnternet üzerinden alınıp depodan teslimat seçenegi ile teslim alındı.
Not: İnternet üzerinden alınıp depodan teslimat seçenegi ile teslim alındı.
Son düzenleyen: Moderatör: