Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000 TL
Bayağı zamlanmış 6-7 arasınada varsa Game Booster fazeon falan var.
Hu tao
Yetkin
Hocam sistem geldi RAM hariç daha toplamaya başlamaya am göz gezdireyim dedim ama 2 tane kablo kafama takıldı 2 tane kablonun ucunda 2'şer tane ayrı ayrı 8 pin kablosu var sanirim biri CPU'nün biri ise GPU'nün hangisi hangisinin hocam
Hocam sistem geldi RAM hariç daha toplamaya başlamaya am göz gezdireyim dedim ama 2 tane kablo kafama takıldı 2 tane kablonun ucunda 2'şer tane ayrı ayrı 8 pin kablosu var sanirim biri CPU'nün biri ise GPU'nün hangisi hangisinin hocam.
@Yusuf7878 daha iyi bilir.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Fotoğraf atabilir misin? 4+4 yapıdaki CPU, 6+2 yapısında olan GPU'dur.Hocam sistem geldi RAM hariç daha toplamaya başlamaya am göz gezdireyim dedim ama 2 tane kablo kafama takıldı 2 tane kablonun ucunda 2'şer tane ayrı ayrı 8 pin kablosu var sanirim biri CPU'nün biri ise GPU'nün hangisi hangisinin hocam
Hu tao
Yetkin
Hocam halletim zaten pinleri istesem de yanis takmam mumkun değil mis cunku CPU'nun pin kisminda bazilari kare GPU'nun ise 6 gen vb gibi pinleri sistemi kopladim bu arada ilk kez sistem toplayan birisi olarak LED SW mi oye bir kablo vardi onu takacak yer bulamadim bazi sayfaalrda takmiyorlarmis zaten takmadim bende onun disinda sorun vb olmadi monitor ise ASUS olani aldim ve gayret memnunum gittim direk mediamarktan aldim hocam
Hocam halletim zaten pinleri istesem de yanis takmam mumkun değil mis cunku CPU'nun pin kisminda bazilari kare GPU'nun ise 6 gen vb gibi pinleri sistemi kopladim bu arada ilk kez sistem toplayan birisi olarak LED SW mi oye bir kablo vardi onu takacak yer bulamadim bazi sayfaalrda takmiyorlarmis zaten takmadim bende onun disinda sorun vb olmadi monitor ise ASUS olani aldim ve gayret memnunum gittim direk mediamarktan aldim hocam.
Monitör olarak hangi modeli aldınız.
Güzel seçim.
Hu tao
Yetkin
Bende çok sevdim biraz pahalı ama 240 Hz 0.3 ms Fast IPS olması çok hoşuma gitti bazı IPS panellerde olan ekranın kenarlarında beyaz ışık taşması vb de bunda neredeyse yok
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-