Bütçe
35.000 TL
Hocam sistem geldi RAM hariç daha toplamaya başlamaya am göz gezdireyim dedim ama 2 tane kablo kafama takıldı 2 tane kablonun ucunda 2'şer tane ayrı ayrı 8 pin kablosu var sanirim biri CPU'nün biri ise GPU'nün hangisi hangisinin hocam

Hocam sistem geldi RAM hariç daha toplamaya başlamaya am göz gezdireyim dedim ama 2 tane kablo kafama takıldı 2 tane kablonun ucunda 2'şer tane ayrı ayrı 8 pin kablosu var sanirim biri CPU'nün biri ise GPU'nün hangisi hangisinin hocam
Fotoğraf atabilir misin? 4+4 yapıdaki CPU, 6+2 yapısında olan GPU'dur.

Hocam halletim zaten pinleri istesem de yanis takmam mumkun değil mis cunku CPU'nun pin kisminda bazilari kare GPU'nun ise 6 gen vb gibi pinleri sistemi kopladim bu arada ilk kez sistem toplayan birisi olarak LED SW mi oye bir kablo vardi onu takacak yer bulamadim bazi sayfaalrda takmiyorlarmis zaten takmadim bende onun disinda sorun vb olmadi monitor ise ASUS olani aldim ve gayret memnunum gittim direk mediamarktan aldim hocam

Hocam halletim zaten pinleri istesem de yanis takmam mumkun değil mis cunku CPU'nun pin kisminda bazilari kare GPU'nun ise 6 gen vb gibi pinleri sistemi kopladim bu arada ilk kez sistem toplayan birisi olarak LED SW mi oye bir kablo vardi onu takacak yer bulamadim bazi sayfaalrda takmiyorlarmis zaten takmadim bende onun disinda sorun vb olmadi monitor ise ASUS olani aldim ve gayret memnunum gittim direk mediamarktan aldim hocam.

Monitör olarak hangi modeli aldınız.