Ömer_Yeter
Yetkin
Matematik olmazsa bu bölümü düşünüyorum, sizce okunur mu?
Birbirinden apayrı dallar ve apayrı sıralamada bölümler. Okunmaya okunur ama atama sıkıntısı çekersiniz dayınız falan yoksa.Matematik olmazsa bu bölümü düşünüyorum, sizce okunur mu?
Öğretmenlik her halükarda okunur her sezon 3 ay yatıyorlar.Matematik olmazsa bu bölümü düşünüyorum, sizce okunur mu?
Dediklerinizde haklısınız hocam.Keşke herkes istediği mesleği yapabilse.Bu sayısalcı için de sözelci için de geçerli bir durum.Atanmak için malum yerlerde tanıdığın varsa neden olmasın? Onun dışında özel sektör vb. iş bulabileceksen yine tanıdık üzerinden dönüyor. Eğitime bu kadar değer verilmeyen ülkede, eğitimden ekmek kapısı oluşturmak bir tık zor gibi. Sınıf öğretmenliği de en azından uzaktan bakan biri olarak bence yetersiz duruyor.
Spesifik bir dal için öğretmen olsanız ve sosyal becerileriniz iyiyse çok fazla iş bulabilirsiniz.
Birbirinden apayrı dallar ve apayrı sıralamada bölümler. Okunmaya okunur ama atama sıkıntısı çekersiniz dayınız falan yoksa.
Atanma sorunu var.Öğretmenlik her halükarda okunur her sezon 3 ay yatıyorlar.
Bir de ben aslında sayısalcıyım ama işte eğer sayısalcı puan yetmezse matematik bölümüne EA'dan yola çıkmayı düşünmüştüm.