Ömer_Yeter
Yetkin
@20571, @SF26, @Şişman Adam, hocalarım aranızda esit ağırlıkçı olan varsa başka önerebileceği bölümler var mı benim en sonki EA puanım 383'tü.
Puan değil sıralama önemli. Ayrıca EA'da yüksek sıralamadaki işletme/ekonomi gibi bölümler ve okullar dışında okunacak yer yok denecek kadar az. Dayı yoksa EA azaptır.@20571, @SF26, @Şişman Adam, hocalarım aranızda esit ağırlıkçı olan varsa başka önerebileceği bölümler var mı benim en sonki EA puanım 383'tü.
Biz ne önersek size uygun olmayacak. Sevdiğiniz bölümü okuyun neyi severseniz onu okuyun. İlerde sıkıntı çekebilirsiniz yoksa söyleyim.@20571, @SF26, @Şişman Adam, hocalarım aranızda esit ağırlıkçı olan varsa başka önerebileceği bölümler var mı benim en sonki EA puanım 383'tü.
Zaten hayatımın 1/3'ü okulda geçiyor. Bir de öğretmen olmak. Öğ.
Annesi babası öğretmen olan biri olarak dediklerinize hak veriyorum hocam.Sizin gibiler yüzünden durumumuz böyle. Bir halk ne yapmalıdır? Ben söyleyim öğrenip çalışmak ya da öğretmek! Eğer bir halk kötü durumdaysa öğrenip öğretmeği sıkıcı gördüğü içindir çünkü halk disiplinli ve okulu severse zaten ülkede güzel olur.
Eğitimi seven halk her zaman en güçlüdür.
YBS oku hocam.@20571, @SF26, @Şişman Adam, hocalarım aranızda esit ağırlıkçı olan varsa başka önerebileceği bölümler var mı benim en sonki EA puanım 383'tü.
Torpilin de büyüğü lazım. Milletvekili falan yetmiyor bazen, bakan falan lazım.Puan değil sıralama önemli. Ayrıca EA'da yüksek sıralamadaki işletme/ekonomi gibi bölümler ve okullar dışında okunacak yer yok denecek kadar az. Dayı yoksa EA azaptır.
Torpilin de büyüğü lazım. Milletvekili falan yetmiyor bazen, bakan falan lazım.Puan değil sıralama önemli. Ayrıca EA'da yüksek sıralamadaki işletme/ekonomi gibi bölümler ve okullar dışında okunacak yer yok denecek kadar az. Dayı yoksa EA azaptır.
YBS de sıkıntılı.
Safsata mı? Bunu bi Vefa/Çemberlitaş/Cağaloğlu öğrencilerine sorun da size cevabı versinler.Öğretmen olarak hem tavsiye ederim hem de etmem. İyi yönleri de var kötü yönleri de. Öğretmenlerin kral olduğu dönemde öğrenciydim, öğrencilerin kral olduğu dönemde öğretmenim. Bir kere şu atanmak için dayın olmalı muhabbeti tamamen safsata.
Haklısınız.Atama konusunda ise uzun vadede azalsa bile ölmeyecek branş sınıf öğretmenliği. Bu çok net. Şu sıralar özel eğitim öğretmenliği de revaçta ama uzun vadede o da dolacak. Önümüzdeki birkaç yıl daha iyi gider gibi görünse de geçmişteki PDR gibi olacak bir yerde. Ataması düşecek ve tercih edilmeyecek.