Hollanda orası Türkiye'de gurbetçi ile gezmeden tavlamaya çalış bakalım ayrıca instanı istiyorlarmış neden sevgilin yok 🤣 (bende Fransa cezaevinden yazıyorum hodri meydan)
Tekim özgüven problemimden utangaçlığımdan olmadı İnstagramda da yazan var ama bakamıyorum hocam çok zorbalandım özgüven yerlerde en iyi yıllarım lise olur zannediyordum lisenin daha ilk ayından zorbalanmadan dolayı okul değiştim. Hala psikiyatriste gidiyorum. Arada bir eski kabus zamanlarımı hatırlayıp depresyona giriyorum unutmak için dışarı falan çıkıyorum.

Tekim öz güven problemimden utangaçlığımdan olmadı Instagram'da da yazan var ama bakamıyorum hocam çok zorbalandım öz güven yerlerde en iyi yıllarım lise olur zannediyordum lisenin daha ilk ayından zorbalanmadan dolayı okul değiştim. Hala psikiyatriste gidiyorum. Arada bir eski kabus zamanlarımı hatırlayıp depresyona giriyorum unutmak için dışarı falan çıkıyorum.

Seninde hayatın neymiş hocam be.

36 kilo verdim yüzüm falan güzelleşti burnum bile küçüldü ama içimde hep anksiyete hep korku kaldı artık önümüze bakacaz üniversiteyi yurt dışında okursam hayatım kurtuldu inşallah.

Hani yani eski mesajlarımı görürsen karamsar mesajlarımı bulabilirsin hep evde durmaktan Allah’tan Adana’da yaşıyorum bulunacak çok yer var çarşıda kebap yemeği hiçbir şeye değişmem.

Merhaba bir kız ile nedense çok göz göze geliyoruz, tabii filmlerdeki gibi göz göze gelince gülmüyoruz falan ama denk geliyoruz. Bugün yanı boştu, oturmak istedim, kabul etti. Sonra bir boşlukta Instagram'ını istedim, direkt verdi. Bu akşam (yaklaşık 3 saat kadar oldu) istek attım fakat kabul etmedi, reddetmedi de. Tabii bu sırada takipçi sayısı ile takip sayısı arttı. Bu belki dondurulmuş hesaptan dolayı olabilir ama orasını çok bilmiyorum. Sizce bu ne anlama gelir?
Benim 1 senelik arkadaşım(kız ama sevgili değiliz maalesef) temmuzda takipten çıkmıştı bugün tekrar konuştum onla bi aramı yaptım istek attım 6 saat oldu. Alışacaksın.

Ne sacma isler ya. Oldum olasi beceremedim ve becerebilmek de istemiyorum artik. Yok tanistim yok Instagram'ini aldim ekledim geri donmedi... Insanlarin beyni yanmis anasini satayim; yok ilgi cok gosterdim, yok ilgi az gosterdim, yok ben bunu dedim o bunu dedi falan... Satranc oynayacaksaniz buradan oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim de kızlarla aram hiçbir zaman pek iyi olmadı. Hatta geçen ay bu konu üzerinden konu açmıştım oradaki verilen tafsiyeleri gördükten sonra bu durumun öyle aşırı önemli olmadığını kavradım. Tabii zaman zaman yanlızlık canıma tak etse de bir süre sonra eski halime geri dönüyorum.

Böyle şeylere fazla takılmanın anlamı yok. Elbet bir gün olur ya da olmaz bilemeyiz. Şu an kız-erkek fark etmeksizin çoğu kişi ilgi budalası olmuş.

İnsanları fazla ciddiye almanın bir manasıda yok. Keza lise benim için cehennemi gibi geçti. Orada olan bitenleri öyle kafaya taktım ki hem 2 defa sınıfta kaldım hem de sağlığımdan olup epilepsiye yakalandım. Maalesef ne kadar dönüp dolaşırsak dolaşalım her şey bizde bitiyor.