Merhaba bir kız ile nedense çok göz göze geliyoruz, tabii filmlerdeki gibi göz göze gelince gülmüyoruz falan ama denk geliyoruz. Bugün yanı boştu, oturmak istedim, kabul etti. Sonra bir boşlukta Instagram'ını istedim, direkt verdi. Bu akşam (yaklaşık 3 saat kadar oldu) istek attım fakat kabul etmedi, reddetmedi de. Tabii bu sırada takipçi sayısı ile takip sayısı arttı. Bu belki dondurulmuş hesaptan dolayı olabilir ama orasını çok bilmiyorum. Sizce bu ne anlama gelir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 1
100. seçenek olursun kız için.
Hiç sevgilisi olmamış.
- Makaleler
- 1
Takipçisi kaç?
Pcman80
Üstün
Hocam eğer birkaç kere reddettiyse ve başka kızlarla "meselaaaa" gibi konuşuyorsa hayırlı olsun makara olmuşsunuzdur.
100. seçenek olduğun için söylememiş olabilir.
103
Hocam eğer birkaç kere reddettiyse ve başka kızlarla "meselaaaa" gibi konuşuyorsa hayırlı olsun makara olmuşsunuzdur.
İlk defa attım reddetme olayı yok.
Yok hocam o olaylardan önce söyledi arkadaş ortamında birkaç kişi vardı.
Kafada kurulan çoğu anlama gelmez.
Bence istek öyle kalmaya devam etsin geri çekme, pazartesiye kadar kabul etmezse sohbet arasında ya da doğrudan gidip sor "istek atmıştım görmedin mi" diye. Vereceği cevaptan anlaşılır bazı şeyler.
Kafada kurulan çoğu anlama gelmez.
Bence istek öyle kalmaya devam etsin geri çekme, pazartesiye kadar kabul etmezse sohbet arasında ya da doğrudan gidip sor "istek atmıştım görmedin mi" diye. Vereceği cevaptan anlaşılır bazı şeyler.
Kaçamak cevap verirse devam direkt.