Mesajlarına cevap gelmezse bırak. Gün içinde herhangi bir sebep sunarsa tamam de geç. Zamanım yok derse; 1 dakika bile ayıramaz mı diye düşün.
Yarın yazacağım bazı arkadaşlarım sanaldan konuşma diyor bilmiyorum.
Mesajlarına cevap gelmezse bırak. Gün içinde herhangi bir sebep sunarsa tamam de geç. Zamanım yok derse; 1 dakika bile ayıramaz mı diye düşün.
Bence bilerek bekletti.
Kuzenim sanaldan bir kızla tanıştı. Çocuğu olacak.Yarın yazacağım bazı arkadaşlarım sanaldan konuşma diyor bilmiyorum.
Dostum seven bir kız/kadın erkeğe karşı öyle ilgili, öyle istekli oluyor ki dışarıdan görsen şaşırırsın. Kız senin isteğini kabul etmediyse-ki etmemiş- kızın gözünde sen "ilgi vericileri" grubuna girmişsin bile. İlgisiz kaldığı zaman seninle konuşacaktır. Senin yerinde olsam isteğimi geri çeker okulda da yüzüne bir daha bakmazdım o kızın.
Zaten de niyeti ne çözemedim beni falan mı test ediyor napıyorsa.
Hocam hiç sevgilisi olmamış ama.
Yalan söylüyor, sevgilisi olmasa yakın erkek arkadaşı vardır.
Ya şöyle bana demedi ortamda söyledi erkek arkadaşı var mı bilmiyorum okulda hiç görmedim sınıftan çıkmayan tip.
Ummadık taş yarar baş demişler kardeşim. Kızın sınıftan çıkmaması onu güvenilir veya asosyal yapmaz. Okulda gösterdiği karakter ile okul haricinde gösterdiği karakter aynı değildir muhtemelen.