Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır oynayamazsın. Paylaşımlı hesaplarda ikincil uygulama kullanan oyunlar oynanmıyor.
Sınırsız hesaptan kastınız nedir?Oynanırsa yükleyeyim. Yoksa 200 GB indirme boşuna gitmesin.
Eki Görüntüle 257904
Eki Görüntüle 257906
Başkasının Microsoft hesabını kullanıyorum. Ve kendi Xbox hesabım ile girebiliyorum. Yani Microsoft hesabı yabancı birisinin Xbox hesabı kendi hesabım. Parasını ödedimde aldım. 2022'de aldım hala ödeniyor parası. 1 kere satın aldım. Zaten sınırsız Xbox hesabı yazarsanız bulunuyor.
Hayır oynayamazsın. Paylaşımlı hesaplarda ikincil uygulama kullanan oyunlar oynanmıyor.
Spydea
Yetkin
- Makaleler
- 1
Oynanmıyor.Başkasının Microsoft hesabını kullanıyorum. Ve kendi Xbox hesabım ile girebiliyorum. Yani Microsoft hesabı yabancı birisinin Xbox hesabı kendi hesabım. Parasını ödedimde aldım. 2022'de aldım hala ödeniyor parası. 1 kere satın aldım. Zaten sınırsız Xbox hesabı yazarsanız bulunuyor.
Offline falan da olmaz mı?
Hayır.