Herkese selamlar. Aşağıda listelediğim ürünlerin siparişini verdim. Eğer bu parçalarla ilgili "bu model olmamış", "şu ürün sorunlu" veya "aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip başka bir seçenek var" dediğiniz bir durum varsa, fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Gelecek önerilere göre, ürünleri kullanmadan iptal talebi oluşturup tavsiye ettiğiniz bileşenleri satın alabilirim.
Bazı ürünlerde başka sitelerde küçük fiyat farkları bulunsa da, vade farksız taksit imkanlarından dolayı Amazon ve PttAVM'yi tercih ettim.
Not: Daha önce kullandığım güç kaynağı yetersiz kaldığı için donanım yükseltmesi yapamıyordum. 1000W PSU seçimi bu sistem için fazla görülebilir ancak ilerideki güncellemelerde tekrar güç sorunu yaşamak istemiyorum.
Bazı ürünlerde başka sitelerde küçük fiyat farkları bulunsa da, vade farksız taksit imkanlarından dolayı Amazon ve PttAVM'yi tercih ettim.
Not: Daha önce kullandığım güç kaynağı yetersiz kaldığı için donanım yükseltmesi yapamıyordum. 1000W PSU seçimi bu sistem için fazla görülebilir ancak ilerideki güncellemelerde tekrar güç sorunu yaşamak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: