tth

Becerikli
Herkese selamlar. Aşağıda listelediğim ürünlerin siparişini verdim. Eğer bu parçalarla ilgili "bu model olmamış", "şu ürün sorunlu" veya "aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip başka bir seçenek var" dediğiniz bir durum varsa, fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Gelecek önerilere göre, ürünleri kullanmadan iptal talebi oluşturup tavsiye ettiğiniz bileşenleri satın alabilirim.

Bazı ürünlerde başka sitelerde küçük fiyat farkları bulunsa da, vade farksız taksit imkanlarından dolayı Amazon ve PttAVM'yi tercih ettim.

Not: Daha önce kullandığım güç kaynağı yetersiz kaldığı için donanım yükseltmesi yapamıyordum. 1000W PSU seçimi bu sistem için fazla görülebilir ancak ilerideki güncellemelerde tekrar güç sorunu yaşamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Aşağıda listelediğim ürünlerin siparişini verdim. Eğer bu parçalarla ilgili "bu model olmamış", "şu ürün sorunlu" veya "aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip başka bir seçenek var" dediğiniz bir durum varsa, fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Gelecek önerilere göre, ürünleri kullanmadan iptal talebi oluşturup tavsiye ettiğiniz bileşenleri satın alabilirim.

Bazı ürünlerde başka sitelerde küçük fiyat farkları bulunsa da, vade farksız taksit imkanlarından dolayı Amazon ve PttAVM'yi tercih ettim.

Not: Daha önce kullandığım güç kaynağı yetersiz kaldığı için donanım yükseltmesi yapamıyordum. 1000W PSU seçimi bu sistem için fazla görülebilir ancak ilerideki güncellemelerde tekrar güç sorunu yaşamak istemiyorum.

Ekran kartın pahalı ve soğutması o kadar iyi değil. İstersen iptal ettir, aşağıya bazı modeller atacağım.

Herkese selam. Aşağıda listelediğim ürünlerin siparişini verdim. Eğer bu parçalarla ilgili "bu model olmamış", "şu ürün sorunlu" veya "aynı fiyata daha iyi özelliklere sahip başka bir seçenek var" dediğiniz bir durum varsa, fikir ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Gelecek önerilere göre, ürünleri kullanmadan iptal talebi oluşturup tavsiye ettiğiniz bileşenleri satın alabilirim.

Ekran kartı gereksiz pahalı
RAM'lar CL36 hiç iyi değil
6000MHz CL30 RAM alın
@Stormweaver hocam güzel kartlar paylaşmış.
Güç kaynağı da değişebilir.
Keşke sipariş vermeden konu açsaydınız.

RAM olarak XPG tercih edebilirsin.

Teşekkür ederim kontrol ediyorum.

Siparişi iptal ettim. Fakat önerdiğiniz 2 kartında ödeme kolaylıklarını beğenmedim. Zotac marka var 68400 TL 6 taksit imkanı var. Eğer öneriyorsanız Zotac alacağım. Yoksa INNO markayı 3 taksitle almak zorunda kalacağım.

Ekran kartı gereksiz pahalı
RAM'lar CL36 hiç iyi değil
6000MHz CL30 RAM alın
@Stormweaver hocam güzel kartlar paylaşmış.
Güç kaynağı da değişebilir.
Keşke sipariş vermeden konu açsaydınız.
Ekran kartını iptal ettim. @Stormweaver dediği kartların ödeme kolaylıklarını arıyorum sitelerde. Zotac marka buldum 68400 TL 6 taksit. Öneren olursa alacağım.
Ram bellekleride iptal ettim önerirseniz bu ürünü alacağım
https://www.pttavm.com/xpg-lancer-b...rbk-ddr5-ram-p-1121870573?ref=akakce&v=1.93.9
Güç kaynağında 1000w kararlıyım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim kontrol ediyorum.

Siparişi iptal ettim. Fakat önerdiğiniz 2 kartında ödeme kolaylıklarını beğenmedim. Zotac marka var 68400 TL 6 taksit imkanı var. Eğer öneriyorsanız Zotac alacağım. Yoksa INNO markayı 3 taksitle almak zorunda kalacağım.

Hocam Amazon hesabım askıya alındı :(
İtopya'da 73.000 TL'ye yakın, Vatan Bilgisayar 71.000 TL.
Zotac markasını önermiyorsanız, Sinerji sitesinde INNO3D kartı 64.500 TL 3 taksite alıyorum.

Zotac markasını bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum.

Bence acele etmeyin hem bugün gaming gecesi var belki işinize yarar bir şeyler çıkar.

Hocam Amazon hesabım askıya alındı :(
İtopya'da 73.000 TL'ye yakın, Vatan Bilgisayar 71.000 TL.
Zotac markasını önermiyorsanız, Sinerji sitesinde INNO3D kartı 64.500 TL 3 taksite alıyorum.