Detaylar
Kim cevapladı?Stormweaver
Uzman
Zotac yani alınabilir eğer ödeme kolaylığı varsa şu kartada bakın derim eğer kartınız yetiyorsa 6 ay taksit var.Teşekkür ederim kontrol ediyorum.
Siparişi iptal ettim. Fakat önerdiğiniz 2 kartında ödeme kolaylıklarını beğenmedim. Zotac marka var 68400 TL 6 taksit imkanı var. Eğer öneriyorsanız Zotac alacağım. Yoksa INNO markayı 3 taksitle almak zorunda kalacağım.
Ekran kartını iptal ettim. @Stormweaver dediği kartların ödeme kolaylıklarını arıyorum sitelerde. Zotac marka buldum 68400 TL 6 taksit. Öneren olursa alacağım.
Ram bellekleride iptal ettim önerirseniz bu ürünü alacağım
https://www.pttavm.com/xpg-lancer-b...rbk-ddr5-ram-p-1121870573?ref=akakce&v=1.93.9
Güç kaynağında 1000w kararlıyım.
GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr
GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Bunun siyahını atmıştım 6 ay taksitli kartınız mı uyuşmuyor?Zotac yani alınabilir eğer ödeme kolaylığı varsa şu kartada bakın derim eğer kartınız yetiyorsa 6 ay taksit var.
GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
@tth, RAM kötü. Anakart, ekran kartı, PSU, AiO overpriced. Çok daha iyisi toplanırdı.
Evet şu an iptal işleri ile uğraşıyorum. Yazılan tüm önerileri değerlendirip yeni baştan toplayacağım.
Siz yeni konu açın, beni etiketleyin, yardımcı olurum size.Evet şu an iptal işleri ile uğraşıyorum. Yazılan tüm önerileri değerlendirip yeni baştan toplayacağım.
Zotac yani alınabilir eğer ödeme kolaylığı varsa şu kartada bakın derim eğer kartınız yetiyorsa 6 ay taksit var.
GALAX GeForce RTX 5080 EX Gamer 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Bunun siyahını atmıştım 6 ay taksitli kartınız mı uyuşmuyor?
Amazon hesabımı askıya aldı maalesef. Başka sitelerde en uygun 6 taksit imkanı olan Galax, INNO gibi bir şey bulursam alacağım. Bir de başka hesapta açtırmıyor. Neyse konuyu başka yere çekmeyeyim.
Stormweaver
Uzman
Tamamdır hocam, şimdiden hayırlı olsun.Amazon hesabımı askıya aldı maalesef. Başka sitelerde en uygun 6 taksit imkanı olan Galax, INNO gibi bir şey bulursam alacağım. Bir de başka hesapta açtırmıyor. Neyse konuyu başka yere çekmeyeyim.
@Stormweaver @michaelscofield telefonum kırıldı 23.000 TL harcadım. Şimdilik yeni bilgisayar alamayacağım tavsiyeler için teşekkür ederim.