Amazon Siparişimi iptal edip hesabıma bloke koydu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ccelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 323

ccelo

Başarılı
Arkadaşlar, 1 gün önce Amazon'dan 32.499 TL'ye
linkteki bilgisayarı aldım. Ödeme onaylandı siparişim oluşturuldu.

Ardından hesabıma Amazon bloke koyup siparişlerimi iptal edip hesabımı temizlemişler. Hesabıma erişemiyorum meblağ yüksek olduğu için güvenlik amacıyla yapmışlar bunu. Amazon destekten aldığım bilgide bu yazıyordu. Ertesi gün, yani bugün mailimi kontrol ettiğimde bu durumu fark ettim. Ürün şu anda stokta bulunmuyor. Bugün birkaç kez Amazon destekle iletişime geçtim ve her seferinde farklı cevaplar aldım. Bir temsilci, 'Ben en yetkili kişiyim, size yardımcı olamam' dedi. Başka biri ise, 'Hesaplarla ilgilenen bir birimimiz var, yarın oraya ulaşın' dedi. Ben bu ürünü indirimdeyken aldım ve tedariğini nasıl sağlayabilirim? Ürünü almak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Siparişim neden iptal ediliyor ve hesabıma neden bloke koyuyorlar? Daha önce buradan monitör ve çeşitli ekipmanlar aldım, ilk defa alışveriş yapmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı yeni açtıysan ve ilk defa sipariş verdiysen normal. Ayriyeten hesabın sahibi adına olmayan bir kartla islem yaptıysan veya birden çok defa kart ile hatalı şekilde alışveriş yapmayı denediysen de bu sebeple hesabın bloke olmuş olabilir.

hesapta daha önce 5000 tlye monitör aldım çeşitli ekipmanlar aldım bu ilk defa oluyor meblağ yüzünden olduğunu söylediler

Kart çalıntı kart ise bu durum oluşabiliyor. Veya şüpheli hareket görmüş olmalılar. Almış olduğunuz kart ile birden fazla kere işlem yapılmaya çalışıldı mı?
yok yapılmadı bir defa yapıldı sonrasında onaylandı zaten

Amazon'un organizasyon şeması devlet dairesinden hallice. 3 defa art arda chatten yardım almayı denedim, üçü de farklı cevap vermişti.

hesapta daha önce 5000 tlye monitör aldım çeşitli ekipmanlar aldım bu ilk defa oluyor meblağ yüzünden olduğunu söylediler

yok yapılmadı bir defa yapıldı sonrasında onaylandı zaten
ama ödeme yöntemini farklı bir kartla yaptım daha önce amazonda alışveriş yapmamıştım o kartla

Amazon'un organizasyon şeması devlet dairesinden hallice. 3 defa art arda chatten yardım almayı denedim, üçü de farklı cevap vermişti.
aynı durumu yaşadım bende benimkisi chatten değildi telefon görüşmesiydi ama

Kart size ait öyle değil mi? Bloke koyduktan sonra gereken işlemleri geçtikten sonra kartınızın fotoğrafını istiyorlar ondan sonra açılıyor. Aynı şey benim de başıma gelmişti.
kart bana ait değil işlemin değeri çok büyük olduğu için kendi kartlarımla yapamıyorum bir akrabamın kartından aldım

Kart size ait öyle değil mi? Bloke koyduktan sonra gereken işlemleri geçtikten sonra kartınızın fotoğrafını istiyorlar ondan sonra açılıyor. Aynı şey benim de başıma gelmişti.
hesabı açıp açmaları umrumda değil benim sorunum bana sormadan edilmeden mail atılmadan arama yapılmadan kafasına göre sipraişi iptal ediyolar ve ardından ürün stoktan kalkıyor ben ürünün ücretini verip almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…