Sipay sıkıntı yaratır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 283

seeraddar

Yetkin
Papara'dan sonra bunu kullanma kararı verdim. Play Store yorumları biraz sıkıntılı, indirmesi de az. Kullanan var mı?

9-10 aydır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Şu anda Netflix, YouTube, Spotify gibi platformlarda üyeliği bulunan kişiler için en iyi uygulama. Verdiği cashbacklerden açıkçası çok memnunum ama biraz daha çeşitlilik gelirse daha iyi olur.

Cashback'leri %60'dan %40'a düşürmüşler, pek bir avantajı kalmadı.

Ben artık ana banka hesabı olarak Enpara (çünkü EFT/FAST'a ücret kesmiyor), cashbackler içinse Nays kullanıyorum. 18 yaş altıysanız direkt Nays ya da İlk İmza kullanabilirsiniz.

Nays varda para gönderimi olmuyor 18 yaş altı için.

Yasa dışı işler ve hesabını kiralamayacaksan hiçbir ön ödemeli kart hizmeti riskli değildir.
Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat İninal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.

Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat ininal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.

Merkez Bankası güvencesinde değil mi? Nasıl çekemediler?

Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat İninal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.
En iyisi banka kartı kullanmak, ben ziraat çıkarttım artık kullanmıyorum bu olaylardan sonra ön ödemeli kart.

Merkez Bankası güvencesinde değil mi? Nasıl çekemediler?
Değil, ininal herhangi bir bankaya bağlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…