Detaylar
Kim cevapladı?emilbreivik
Uzman
9-10 aydır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Şu anda Netflix, YouTube, Spotify gibi platformlarda üyeliği bulunan kişiler için en iyi uygulama. Verdiği cashbacklerden açıkçası çok memnunum ama biraz daha çeşitlilik gelirse daha iyi olur.
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Cashback'leri %60'dan %40'a düşürmüşler, pek bir avantajı kalmadı.
Ben artık ana banka hesabı olarak Enpara (çünkü EFT/FAST'a ücret kesmiyor), cashbackler içinse Nays kullanıyorum. 18 yaş altıysanız direkt Nays ya da İlk İmza kullanabilirsiniz.
Ben artık ana banka hesabı olarak Enpara (çünkü EFT/FAST'a ücret kesmiyor), cashbackler içinse Nays kullanıyorum. 18 yaş altıysanız direkt Nays ya da İlk İmza kullanabilirsiniz.
seeraddar
Yetkin
Nays varda para gönderimi olmuyor 18 yaş altı için.Cashback'leri %60'dan %40'a düşürmüşler, pek bir avantajı kalmadı.
TinerciYasin
Başarılı
Yasa dışı işler ve hesabını kiralamayacaksan hiçbir ön ödemeli kart hizmeti riskli değildir.Papara'dan sonra bunu kullanma kararı verdim. Play Store yorumları biraz sıkıntılı, indirmesi de az. Kullanan var mı?
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat İninal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.Yasa dışı işler ve hesabını kiralamayacaksan hiçbir ön ödemeli kart hizmeti riskli değildir.
seeraddar
Yetkin
Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat ininal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.
Merkez Bankası güvencesinde değil mi? Nasıl çekemediler?
TinerciYasin
Başarılı
En iyisi banka kartı kullanmak, ben ziraat çıkarttım artık kullanmıyorum bu olaylardan sonra ön ödemeli kart.Evet ama aniden çekip giderlerse paranın içeride kalma riski var. Papara'dakileri kurtarabildik fakat İninal ve Payfix'den hala parasını çekemeyen tanıdıklarım var.
Değil, ininal herhangi bir bankaya bağlı değil.Merkez Bankası güvencesinde değil mi? Nasıl çekemediler?
Valiant
Üstün
- Makaleler
- 1
Evet öyle fakat lisansları iptal edildi, sanırım süreç sonuçlanasıya kadar mağdurlar paralarını alamayacak gibiler.Merkez Bankası güvencesinde değil mi? Nasıl çekemediler?