Selam, 15 yaşım, 87 kilom ve 180 boyum var ve sıetımı gerçekten fazla zorluyorum. Yani sürekli zevkten arkadaşlarımı vs. taşıyorum. Ya da 1 ayda bir spor yaptığım için sürekli sırtımı zorluyorum. Bugün abartmıyorum 68+64+64 kilo da 3 tane arkadaşımı zevkine taşıdım ve taşıyabiliyorum yaklaşık 10 saniye durabiliyorum. İleride ciddi bir sorun yaratır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Sırtı zorlamak diye bir şey yok. Sırt kaslarını sağlıklı şekilde zorlarsan, sırt kasların gelişir. Eğer sırtı zorlamaktan kastın, omurgaya gereksiz yük bindirmek veya bele yük bindirmekse, evet gelecekte çok ciddi sıkıntılar seni bekliyor.
Ben powerlifterim belini düzgün kullanmasan fıtık olur tabii aşaması var belin ağrıyorsa doktora gidebilirsin eğer arkadaşını taşırken vs ağrıyorsa.
Evet şu an ağrıyor ancak acıya doygun bir insan olduğum için pek de sorun teşkil etmiyor.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Selam bu yaptığın çok yanlış, ileride göreceksin.Selam, 15 yaşım, 87 kilom ve 180 boyum var ve sıetımı gerçekten fazla zorluyorum. Yani sürekli zevkten arkadaşlarımı vs. taşıyorum. Ya da 1 ayda bir spor yaptığım için sürekli sırtımı zorluyorum. Bugün abartmıyorum 68+64+64 kilo da 3 tane arkadaşımı zevkine taşıdım ve taşıyabiliyorum yaklaşık 10 saniye durabiliyorum. İleride ciddi bir sorun yaratır mı?
İşte bende o cevabı bekliyordum. Tam olarak ne tür hastalıklar baş gösterir. Ona göre para toplayaayım şimdiden. Olası bir bel fıtığı için 1000 TL topladım.
Dostum bel fıtığı için uygulan tedaviler hastalığını yüzde yüz geçirecek mi sanıyorsun? Anneannemin genç olmasına rağmen bel fıtığı var, bir sürü tedavi görüyor ve en ufak belini incittiğinde ciddi ağrılar yaşıyor.İşte bende o cevabı bekliyordum. Tam olarak ne tür hastalıklar baş gösterir. Ona göre para toplayaayım şimdiden. Olası bir bel fıtığı için 1000 TL topladım.
Dostum bel fıtığı için uygulan tedaviler hastalığını yüzde yüz geçirecek mi sanıyorsun? Anneannemin genç olmasına rağmen bel fıtığı var, bir sürü tedavi görüyor ve en ufak belini incittiğinde ciddi ağrılar yaşıyor.
Sıkıntı yok daha asker olacağız bir şey olmaz. Ayrıca vazgeçtim topladığım parayla da yarın gidip PS 5 Pro alacağım.
Hiç çıkmadığın kiloları birden taşırsan ve dinlenme günlerinde gereğinden fazla ağrı hissedersen ileride sorun yaşayabilirsin.
Gereğinden fazla ağrı olmuyor çok şükür. Ağrı oluyor ancak ağrıya dayanıklı bir insanımdır. Yani sorun yok.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-