Merhaba. Sistemimi açtığımda kasa çalışıyor. Sonra klavye, mouse ve mikrofonuma güç geliyor fakat sürekli geri gidiyor. Yardımcı olabilecek var mı? @Recep Baltaş
Hata linki:
M.2 kaynaklı olsa Windows'tan sonra başlamasını anlarım ama daha ilk açılışta BIOS esnasında sistem yeniden başlıyor. Bunun M.2 kaynaklı olmaması lazım. Sen BIOS güncellemesini yap, ondan sonra adım adım ilerleyelim.
Reset atıyor gibi. Daha açılırken reset atarak açılıyor. BIOS güncel ise başka bir PSU ile deneyin. Güncel değil ise ilk olarak BIOS'u güncelleyerek başlayın.
Reset atıyor gibi. Daha açılırken reset atarak açılıyor. BIOS güncel ise başka bir PSU ile deneyin. Güncel değil ise ilk olarak BIOS'u güncelleyerek başlayın.
Sistemde kasa ve anakart güncellemesi yaptım abi, eski anakarttan kalma Windows var M.2 SSD içerisinde, acaba bundan kaynaklı olabilir mi? Güncelleme yaptığım için sistem direkt açıldı BIOS güncellemesi yapmadım yani.
M.2 kaynaklı olsa Windows'tan sonra başlamasını anlarım ama daha ilk açılışta BIOS esnasında sistem yeniden başlıyor. Bunun M.2 kaynaklı olmaması lazım. Sen BIOS güncellemesini yap, ondan sonra adım adım ilerleyelim.
Flasha güncel BIOS'u atıp BIOS flashback tuşuna basınca sorunum çözüldü teşekkür ederim abi. Sen olmasan Türkiye bu sistemlerle napacaktı.. İyi ki varsın.