SunseTTime

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Online UPS alıp sistemi test etmek istiyorum. Sistemim için yeterli gelecek, kaliteli bir Online UPS önerisine ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

@Ayhan Dönmez @ggbye

Son düzenleme:
Online UPS alıp sistemi test etmek istiyorum. Sistemim için yeterli gelecek, kaliteli bir online UPS önerisine ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?

@Ayhan Dönmez @ggbye

Monitör ve sistem ne? Güncel olarak 1kva yeter diye düşünüyorum. Bütçeyi yormaz, 2kva bütçe iyise daha iyi olur.

Anakart: Gigabyte B650M S2H
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
Ram: XPG Caster RGB 2x16 6000 Mhz CL30 (Şu an tek slot takılı bu anakartta çift slot boot ettirememeye başladım. Diğer anakartlarda dual RAM ile de sorun aynı devam ediyordu yine de bilgi vermek istedim.)
Ekran Kartı: ASUS Dual Geforce RTX 5060 Ti 16GB
Soğutucu: FSP NC5 120mm
SSD: Samsung 990 Pro 1TB 7450/6900 Mb/s
PSU: High Power 850W ATX 3.1 Gold PSU
Kasa: ANTEC NX290 (Şu an uzay sistem kullanıyorum. Malum sürekli test yapıyorum.)
Monitör: AOC Q27G4ZR 2K 240Hz
Klavye: Redragon K530 Pro
Mouse: Razer DeathAdder V3
Kulaklık: Rampage X-ranger

@ggbye

2-3 kva gereksiz, bu sistem için. Tabii amaç elektrik kesik oyun oynamak değil ise. Bu ürün çok kaliteli 900W sağlıyor. Oyunda senin sistem 350W en fazla çekmez ama 400W %50 bile kullanmazsın. PC kapatmak için 10 dakika imkan sunar. Sürekli temiz enerji sağlar. İlk aldığında akü bağlantısını yapıp, 6-8 saat şarj etmen daha iyi olacak. Uzatma kablosu al mutfakta çalıştır. Üçlü priz ile bağlantı kur. Devre ve akım korumali priz kullanma.

Bendeki FSP vPro line-ınteractive UPS 1100VA idi, yeterli geliyor. Muhtemelen bu da gelir o zaman. Çok tuzlu da durmuyor hem.

Üstü gereksiz, 900W sunuyor. En kaliteli ürün bu çok araştırdım. İade etme al kullan.

2-3 kva gereksiz, bu sistem için. Tabii amaç elektrik kesik oyun oynamak değil ise. Bu ürün çok kaliteli 900W sağlıyor. Oyunda senin sistem 350W en fazla çekmez ama 400W %50 bile kullanmazsın. PC kapatmak için 10 dakika imkan sunar. Sürekli temiz enerji sağlar. İlk aldığında akü bağlantısını yapıp, 6-8 saat şarj etmen daha iyi olacak. Uzatma kablosu al mutfakta çalıştır. Üçlü priz ile bağlantı kur. Devre ve akım korumali priz kullanma.

Üstü gereksiz, 900W sunuyor. En kaliteli ürün bu çok araştırdım. İade etme al kullan.

9800X3D, RTX 5070 ve 540Hz monitör için kullanıyorum. ONT ve router bağlı. Oyun içinde 350-400W ancak çekiyor kullanım olarak %37-40 arasında geziyor. Elektrik düşüyor ışıklar kapanıp, açılıması gibi durumlar yaşadım. Hiç his bile etmedim. İçindeki ürünlerin hepsi kaliteli. FSP ve diğer ürünler yanında çöp kalıyor. Ses tüm online UPS cihazlarında var. Ya başka odaya taşınacak ya da sökülüp içindeki fanı değişmrek gerek. Başka çözümü yok, fan değişimi garantiyi bozar. Bence kablo ile uzat, garanti önemli bu cihazlarda.

Son düzenleme: