Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

2230

Uzman
Makaleler
21
Bazı konular görüyorum, FPS drop yediğini anlatıyor fakat sistem özelliklerini yazmamış.

Sistem özellikleri yazılmadıysa konu onaya gönderilmesin. Zorunlu alan olsun. Sistem özelliklerine nasıl bakacağını bilmeyenler için mavi ekran kategorisindeki gibi bir rehber tarzında konu açılabilir.

Son düzenleme:
Artı 13 Eksi
Adamın bilgisayarı açılmıyor ve özelliklerini bilmiyor. Nereye dxdiag yazacak güzel arkadaşım? Senin önerin hem yeni kullanıcılara uygun değil hem de acemilerin bazı teknik sorunlarına uygun değil. İşini bilen kişi zaten özelliklerini yazar. Ayrıca sırf özellik yazmadı diye konu silmek foruma kullanıcı kaybettirir, hele bir de daha yeni açılmış kullanıcı isteyen bir forum için berbat bir durum bu. Böyle bir öneri yerine kişinin kendi isteğine bağlı olarak bilgisayar özelikleri anketi eklersin isteyen doldurur istemeyen ya da bilmeyen doldurmaz. Bitti gitti uzatmanın lüzumu yok.
Tüm konularda geçerli olmayacak, ve zaten konu silinmeyecek direkt onaya gönderilmeyecek. Örneğin adam FPS drop yiyor, sistem bilgilerini yazmak zorunda olacak.

Tüm konularda geçerli olmayacak, ve zaten konu silinmeyecek direkt onaya gönderilmeyecek. Örneğin adam FPS drop yiyor, sistem bilgilerini yazmak zorunda olacak.
Forumda 50 alt konu başlığı oluşturup foruma gereksiz yük bindirelim yani. İnsanlar zorunlu metinleri doldurmaktan nefret eder ve sen zorunlu bir metin getiriyorsun. Harika bir öneri (!)

Forumda 50 alt konu başlığı oluşturup foruma gereksiz yük bindirelim yani. İnsanlar zorunlu metinleri doldurmaktan nefret eder ve sen zorunlu bir metin getiriyorsun. Harika bir öneri (!)
Alt başlıkla alakası ne? Elbet soracaklar sistem bilgilerini sorun olunca, baştan yazılsa ne olacak?

Alt başlık eklemeyeceksen adamın FPS ile ilgili konu açtığını nasıl anlayacaksın çok merak ediyorum.
1721073888618.webp

Oyun Teknik Destek başlığı altında milyon tane farklı konu açılabilir.

FPS drop yiyorsa oyun ile alakalı oluyor, moderatör zaten yanlış kategoriye açılan konuları düzeltir ve cezasını verir.
"Oyun içi ses gelmiyor", "X oyununun modları nasıl silinir?", "Anti virüs yazılımı oyunları kapatıyor " bunlar daha birkaç tane oraya ait olacak sorunlar var. Bunlar gibi milyon tane sistem özelliklerini gerektirmeyecek konu var. Takmışsın FPS drop yiyen bir adamın sistem özelliklerini yazmamasına. İster kabul et ister etme, önerin mantıksız ve bütün nedenlerini söyledim.

Son düzenleme:
"Oyun içi ses gelmiyor", "X oyununun modları nasıl silinir?", "Anti virüs yazılımı oyunları kapatıyor " bunlar daha birkaç tane oraya ait olacak sorunlar. Bunlar gibi milyon tane sistem özelliklerini gerektirmeyecek konu var. Takmışsın FPS drop yiyen bir adamın sistem özelliklerini yazmamasına. İster kabul et ister etme, önerin mantıksız ve bütün nedenlerini söyledim.
Oyun modları ile ilgili sorunlar için oyun modlama kategorisi var, anti virüs oyunları kapatıyorsa oyun teknik desteğe girmiyor. Zaten tüm kategorilerde olmasını değil, forumda azaltılabildiği kadar azaltılmasını istiyorum.