Merhaba, birkaç aya bilgisayar toplamak istiyorum. İndirim günlerinde tek tek toplasam mı yoksa indirim günlerinde hazır sistem alsam mı daha ucuza gelir?
Merhaba, birkaç aya bilgisayar toplamak istiyorum. İndirim günlerinde tek tek toplasam mı yoksa indirim günlerinde hazır sistem alsam mı daha ucuza gelir?
Hazır sistemler gördüğüm kadarıyla daha uygun ama kendin topladığın zaman parçaları dilediğin gibi seçip özelleştirebiliyorsun, bütçene de uyuyorsa en kaliteli parçalarla istediğin gibi bir sistem oluşturursun.
Bütçe önemli bence bu konuda. Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle tek tek toplanmalı şahsi düşüncem. Hazır sistemler daha çok bütçe odaklı gibi geliyor bana.
Fiyat açısından soruyorsan hazır sistemler daha uygun ancak bazı sistemlerde bileşen kalitesi pek de iyi olmuyor. Hazır sistemlerin çoğu performans odaklı, kalite odaklı değil.