Detaylar
Kim cevapladı?Bence tek, tek.Merhaba, birkaç aya bilgisayar toplamak istiyorum. İndirim günlerinde tek tek toplasam mı yoksa indirim günlerinde hazır sistem alsam mı daha ucuza gelir?
ExellionTR
Üstün
Hazır sistemler gördüğüm kadarıyla daha uygun ama kendin topladığın zaman parçaları dilediğin gibi seçip özelleştirebiliyorsun, bütçene de uyuyorsa en kaliteli parçalarla istediğin gibi bir sistem oluşturursun.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Şu an hazır sistem daha mantıklı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygun olan hazır sistem bileşenlerinden hep bir şeyler çalıyorlar. Bütçe sıkıntınız yoksa tek tek dilediğiniz gibi toplayın.
Emre Human
Üstün
Bütçe önemli bence bu konuda. Bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle tek tek toplanmalı şahsi düşüncem. Hazır sistemler daha çok bütçe odaklı gibi geliyor bana.Merhaba, birkaç aya bilgisayar toplamak istiyorum. İndirim günlerinde tek tek toplasam mı yoksa indirim günlerinde hazır sistem alsam mı daha ucuza gelir?
Fiyat açısından soruyorsan hazır sistemler daha uygun ancak bazı sistemlerde bileşen kalitesi pek de iyi olmuyor. Hazır sistemlerin çoğu performans odaklı, kalite odaklı değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
ASUS TUF A15 laptopun termal bakımdan sonraki değerleri nasıl?
- XXXTentacion
-
-
Yeni toplanan sistem çalıştırıldıktan sonra yanık kokusu geldi ve 67 kod hatası verdi
- Mikail Özaydın