Çok fazla hazır sistem firması var da, tek tek incelemek lazım işte dediğim gibi. Bu işi en iyi sen çözersin ama hiç piyasadan anlamıyorsan da işin zor. Ben sana hazır sistem firmalarını listeleyim, sen 45-55K arasındaki hazır sistemlere, onlarda kullanılan parçalara göz at istersen. Bir de bu linkini paylaştığım kişinin en azından son 1 aydaki 4 gaming gecesi yayınını, oradaki sistemleri izle. Aklına yatan varsa, o sistemler peş peşe indirime giriyor, fiyatı düştüğünde çekersin sen de direkt olarak.
@Ozi2658
GameGaraj, İtopya, Sinerji, Vatan, Gaming.Gen.TR, İncehesap. Benim bildiğim en çok bilinen/tercih edilen firmalar bunlar ama Sinerji'yi çok sevmezler genelde, uyguladığı kullanıcı düşmanı politikalar sebebiyle, düzeltmişler midir, fikrim yok açıkçası. Bana en mantıklısı İncehesap gaming gecesi olarak geliyor, bazen İtopya indirim yaptığı oluyor 3-5 sistemde, karne hediyesi, yaz kampanyası adı altında vesaire, aynı şekilde Vatan'da da mantıklı sistemler indirime girebiliyor. 10K yüksek meblağ vermeni istemem dediğim gibi.
@Ozi2658 Son zamanlarda CreatureGameStore falan da eklendi aralarına, onlar da Perşembe akşamı sanırım İncehesap gibi indirim yapıyordu en son, Liste uzun yani de, seni düşünen firma yok gibi bir şey. Direkt ekmek kapısı bu iş, söğüşlemekten başka bir şey değil. El mahkum biz de bu firmalardan hazır sistem almak zorundayız eğer sistem toplama tecrübemiz vesaire yoksa, yapacak bir şey yok.
@Ozi2658
Asıl problem senin zamanının kıt olması aslında, en azından bu Cuma akşamı bekle, buraya da konu aç, yine destek almaya çalış. En azından tek tek toplama ile aynı ücrete almış olursun hazır sistemi. Fazladan vereceğin ücretle kendine 1440p monitör alıyorsun çünkü 180Hz. O paraya yazık yani böyle monitör almak varken.
Güvendiğin, tanıdığın bir PC'ci varsa, tek tek piyasadan topla bu parçaları, sonra o kişiye toplat. En temizi bu şekilde olur, bunun için ayrı konu açman daha iyi olur, ben olsam sıfır bilgi isem böyle yapardım.
@Ozi2658
Hazır sistem işi biraz zaman ister, vaktin kıtsa böyle bir yöntem düşünebilirsin.