Uyuyan Sincap
Üstün
Bugün bilgisayarı açtım ve sağ alttaki ikonda WhatsApp logosu gördüm, ardından uygulamayı kaldırdım. Yükleme daha ben bilgisayarı açar açmaz otomatik yapılmış sanırım. Ardından BitDefender ile tam tarama yaptım. 1 tane kaçak oyun "steam_api.dll" dosyamı zararlı algılamış. Bu olabilir, bence normal. Tabii ki oyunu indirirken BitDefender hep açıktı ama normal diyelim, neden Windows Update silinmiş? Neden WhatsApp root dosyası silinmiş? Başka hkey kayıtları da silinmiş. Bunlar nasıl yüklendi acaba bilgisayarıma? 0. gün zafiyeti mi yaşadım ben? Sonuçta güncelleme desteğimiz kesildi resmi olarak. Bu arada Windows lisansım da resmi değil, Massgrave HWID lisanslı.
Ayrıca desteğim kesik olduğu halde bana Windows güncellemesi gelmiş, sağ altta görülüyor.
Oyun apisiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece belirttim bu da zararlı olarak görülmüş diye ama diğerlerinden bilgim yok.
Ayrıca desteğim kesik olduğu halde bana Windows güncellemesi gelmiş, sağ altta görülüyor.
Oyun apisiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum sadece belirttim bu da zararlı olarak görülmüş diye ama diğerlerinden bilgim yok.
Son düzenleme: