Hocam bir de bir şey daha fark ettim az önce mesela kulaklığı çıkar tak yaptım 2-3 saniye ekran gri renk oldu sonra geri geldi bu neye işaret yapay zaka yüzdü doksan dokuz PSU'dan diyor?
Burda bizim gibi bilgili insanlara inanmayıp kağıt üstü veriler ile konuşan yapay zekaya inanıyorsun yani? Sorununu ChatGPT çözsün hocam o zaman.

Burada bizim gibi bilgili insanlara inanmayıp kağıt üstü veriler ile konuşan yapay zekaya inanıyorsun yani? Sorununu ChatGPT çözsün hocam o zaman.

Hocam format at diyorsunuz? Ben anlamadım o en azından riskleri falan söylüyor ve zaten oda internetteki forum verilerini bulup konuşuyor yardımcı olmak istiyorsanız siz yardımcı olun? Cevap verebilirsiniz.

Hocam format at diyorsunuz? Ben anlamadım o en azından riskleri falan söylüyor ve zaten oda internetteki forum verilerini bulup konuşuyor yardımcı olmak istiyorsanız siz yardımcı olun? Cevap verebilirsiniz.
Konu da yardımcı olunmuş zaten? ChatGPT, forum verilerine dayanarak konuşmaz. Format neden atmıyorsunuz en basitinden? Belki çözecek?

Konuya yazan herkes, çok deneyimli insanlar. Seni zora düşürecek, sistemini sıkıntıya sokacak, başını ağrıtacak şeyler hiç biri önermez. Yapay zekaya çok güvenme, şu yaşıma geldim 1 kere bile kullanmadım. İyi bir şey, ama %100 güveneceğin bir şey olmasın o. Sende biraz korku görüyorum. Neden bu kadar endişelisin? Çekinmeni gerektirecek bir şey yok.

Senin de biraz yardımcı olman lazım ama onlara. 2 gündür dikkatimi çekiyor konuların şaşırdım biraz açıkcası.

Konuya yazan herkes, çok deneyimli insanlar. Seni zora düşürecek, sistemini sıkıntıya sokacak, başını ağrıtacak şeyler hiçbiri önermez. Yapay zekaya çok güvenme, şu yaşıma geldim 1 kere bile kullanmadım. İyi bir şey ama %100 güveneceğin bir şey olmasın o. Sende biraz korku görüyorum. Neden bu kadar endişelisin? Çekinmeni gerektirecek bir şey yok.

Senin de biraz yardımcı olman lazım ama onlara. 2 gündür dikkatimi çekiyor konuların şaşırdım biraz açıkçası.

hocam endişe şeyden bu benim ilk masaüstü bilgisayarım bir şeyler olmasından korkuyorum o yüzde çoğu öneriye çekingen yaklaşıyorum ve yüz yüze veya bire bir mesajlaşıp soru sorabilecrğim biri yok bir de hocam şu an PC kapalı ama pusudan hala dınnn diye bir ses geliyor normal midir bu?

hocam endişe şeyden bu benim ilk masaüstü bilgisayarım bir şeyler olmasından korkuyorum o yüzde çoğu öneriye çekingen yaklaşıyorum ve yüz yüze veya bire bir mesajlaşıp soru sorabilecrğim biri yok bir de hocam şu an PC kapalı ama pusudan hala dınnn diye bir ses geliyor normal midir bu?
Video ekler misin ses ile alakalı?

Bobin sesidir. Bilgisayar kapalı olsa bile 5V standby hattı halen çalışıyor.