Çözüldü Sistemimde Tek Monitör Var Çift Monitör Gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Darth AMD

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Burdur
Selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı akşamlar. Mouse birden sağa doğru kayıp kaybolunca fark ettim yani ne zamandır böyle bir durum var bilmiyorum. DVI-D'den HDMI çevirici üzerinden iGPU'dan görüntü alıyorum. Ayarlar üzerinden gözüken monitöre baktığımda Temel Görüntü Bağdaştırıcı üzerinden 1080p 1Hz şeklinde gözüküyor ancak benim sürücülerim güncel ve yüklü. Nasıl çözebilirim?

Aranızda soranlar olacaktır o bilinmeyen aygıt yaklaşık 10 aydır falan var kısaca şu ana kadar çoktan fark etmiş olurdum.

Harici ekran kartın varken neden dahili GPU kullandığınız anlamadım. DDU ile her şeyi silersen gendel o monitör de gidiyor.

DDU nedir? Bir de ekran kartı 3GB Windows uygulamaları 200 ila 500 MB VRAM arası kullanıyor. Zaten az olan VRAM yetmiyor ve oyun 40FPS oynanmıyor. Grafik düşürecek durum olmuyor genelde en düşük ayarlarda bile başıma geliyordu. Kısaca mecburen zorunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile var olan ekran kartı sürücünü siliyorsun. Onunla birlikte monitörlerin de gidiyor. Ekran kartı sürücünü baştan kurduğun zaman muhtemelen tek monitör görürsün.

DDU ile var olan ekran kartı sürücünü siliyorsun. Onunla birlikte monitörlerin de gidiyor. Ekran kartı sürücünü baştan kurduğun zaman muhtemelen tek monitör görürsün.

Eki Görüntüle 143423
Sorunu çözdüm ben, kusura bakmayın lütfen. Intel HD 4600'ü kapatıp geri açtım (Aygıt Yöneticisi üzerinden) otomatik gitti.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…