Site Neden Yavaş?

Ne yapalım?

• İade alıp başka hosting'e geçin

Oy: 167 93,3%
  • Üst pakete geçin

Oy: 12 6,7%

• Oy verenlerin toplamı
    179
  • Anket kapandı .
Şimdi olduğumuz sunucu, 2 gün önceki sunucudan farklı mı? Yoksa eskisine mi geçildi?

Yepyeni 16 çekirdekli sunucuya geçtik. Bu da biraz aşırıya kaçmak gibi görünüyor olabilir fakat bir süre bu şekil devam edeceğiz.

Yepyeni 16 çekirdekli sunucuya geçtik. Bu da biraz aşırıya kaçmak gibi görünüyor olabilir fakat bir süre bu şekil devam edeceğiz.
Mevcut firmadan mı devam ettiniz? Ayrıca adamlarla anlaşabildiniz mi?

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir Redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler

Fibersunucu mu yoksa sadecehosting'den mi hizmet alıyoruz artık? @Enes3078

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden Hetzner değilde Contabo? Shared hosting kullanırken hangi firmayı kullanıyordunuz? Techolay'ın künyesinde yazan firmayı mı?

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler

Tam olarak sunucuda hangi isletim sistemi mevcut ve web sunucusu tarafında Apache mi yoksa nginx mi kullanıyorsunuz? Ayrıca, mail sunucunuz aynı sunucuda mı barındırılıyor?

Her şey sırayla, onu da kapayayım yine de. Az sonra herkes oturumdan atılabilir Redis kurulumu yapıyoruz. Lütfen şu önümüzdeki bir saati anlayışla karşılayın, teşekkürler

Hocam sunucularda yaşanan sıkıntı sebebiyle GIF profil fotoğrafı olayı ertelendi değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak sunucuda hangi isletim sistemi mevcut ve web sunucusu tarafında Apache mi yoksa nginx mi kullanıyorsunuz? Ayrıca, mail sunucunuz aynı sunucuda mı barındırılıyor?
İşletim sisteminin ubuntu 22 veya 24 olduğunu düşünüyorum. Cpanel kullandığını görmüştüm contabodayken bu yüzden apache olduğunu düşünüyorum. mail hizmetini google workspace'den alıyorlar.

6 çekirdek veriyorlar da hangi işlemcinin 6 çekirdeği? Düzgün bir işlemciden 6 çekirdek aldığımıza emin miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…