Site tasarlamak için oluşturulan web sitesi nasıl olmuş?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sekullarx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 490
  • Etiketler Etiketler
    nasıl web

sekullarx

Uzman
Kendi sitemi açıp insanların sitesini tasarlayabileceğim bir site yapmaya çalıştım.
İnsanlar sitelerini alabilecekleri şekilde tasarlamaya çalıştım.
Eleştiriye açığım, sizce tasarım nasıl? Her türlü yeniliklere okeyim.
Hazır tasarım yok direkt kafamdakini yazdım.

Siz bir site yaptırtmak istiyorsunuz, siz bu siteye güvenir miydiniz? Veya kolay olan güven veren/vermeyen yerler neler? Lütfen görüşlerinizi belirtin.

İlk olarak telefonda hamburger menü çalışmıyor.

Ben yaptırmazdım şahsen. Siteyi yaparken hangi altyapıyı kullandığını dahi söylemiyorsun? Bu yüzden yaptırmazdım.

Güzel de satış yapabileceğini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak telefonda hamburger menü çalışmıyor.

Ben yaptırmazdım şahsen. Siteyi yaparken hangi altyapıyı kullandığını dahi söylemiyorsun? Bu yüzden yaptırmazdım.
Evet, hamburger menü henüz aktif değil
Yani siteleri yaparken hangi yazılım diliyle yazıldığını sitenin neyle yapıldığının detaylarını öğrenmek istiyorsunuz doğru mu anladım?
Sizin bir müşteri gözüyle baktığınızı varsayıyorum.

Güzel de satış yapabileceğini sanmıyorum.
Lütfen karşı çıktığımı düşünmeyin; sizce neden satış olmaz? Eksik neyi var? Tamamlayalım.

Piyasada yüzlerce bunu yapan firma varken neden sizi seçsinler?
Bu soruyu sorunca resmen açıkta kaldım.
Bu sorunun cevabını sitede verecek şekilde tekrar düzenleyeceğim. Teşekkür ederim.

Pek anlamam ama çok güzel duruyor.

Akıntı şeklinde olan Web'le alakalı simgelerin tasarımı hoşuma gitmedi. Kaydırdıkça büyüyüp küçülen ve hareket etse daha iyi olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…